Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stylové doplňky nejen na chalupu

17. 06. 2013 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Plánujete letošní léto strávit se svými blízkými na chalupě či chatě? Až Vás omrzí to ticho kolem dokola, tak se nechte inspirovat našimi tipy na rádia a přehrávače, které skvěle zapadnou do interiéru vaši chaloupky.

Rádia a přehrávače řady Hyundai Retro Style odvážně spojují starobylý design a moderní technologie. Přehrávače obsahují rádio, CD přehrávač, radiomagnetofon i gramofon. Vybrané modely jsou obohaceny o technologii RIP, která umožňuje ukládání přehrávaných skladeb z gramofonové desky, CD nebo kazety na připojený flash disk či SD kartu v populárním formátu MP3.

Hyundai RetroTen pravý pro vás

Láká vás vrátit se do časů minulých a znovu si pouštět gramofonové desky? V tom případě můžete vybírat hned z několika modelů retro gramofonů a najít ten pravý právě pro vás. Pokud si chcete dopřát opravdu stylový a technický kousek, vsaďte na model Hyundai RTCC 411 RIP s kovovou ozvučnicí, model RTCC 513 RIP nebo RTCC 808 SU RIP. Všechny tyto modely disponují gramofonem, CD přehrávačem a kazetovou mechanikou a navíc umí i „ripovat“.

A nezoufejte ani, že nemáte doma již žádné LP desky. Nyní k vybraným retro gramofonům Hyundai získáte dárek LP desku Karel Gott Největší hity.
Pokud si jen rádi poslechnete rádio či si pustíte během vaření své oblíbené CD, pak ideálním řešením pro vás je například retro rádio Hyundai RA 601 nebo RC 606 s CD přehrávačem.
DÁREK NAVÍC

DÁREK NAVÍC - STYLOVÁ DESKA „KAREL GOTT NEJVĚTŠÍ HITY“

Při zakoupení gramofonů v retro designu značky Hyundai dostanete jako dárek originální vinylovou LP desku „Karel Gott Největší hity“. Album obsahuje třináct největších hitů Mistrovy slavné kariéry od roku 1963, například Lady Carneval, Být stále mlád, Když muž se ženou snídá. Nejznámější písně Karla Gotta byly vydány na této LP desce exkluzivně pro značku Hyundai, speciálně pro řadu přehrávačů Retro Style. Album Karla Gotta je vydáno pouze na vinylu a není volně k prodeji.

Nechte se unést nostalgií s řadou Hyundai Retro style a největšími hity Karla Gotta. Kompletní přehled retro přehrávačů řady Hyundai Retro style naleznete ZDE nebo na www.hyundai-electronics.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stylové doplňky nejen na chalupu:

Stylové doplňky nejen na chalupu
Stylové doplňky nejen na chalupu
Stylové doplňky nejen na chalupu
Stylové doplňky nejen na chalupu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ty jo, je škoda, že nemáme mořeSmajlík Jenže zase na druhou stranu na co by pak člověk celej rok šetřil, že?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
7+3
Obrázek uživatelky
profil
čožééé...more?

tý brďo, kde to žijem Smajlík ešte sedím doma??

tak nakoniec 7, super
Obrázek uživatelky
profil
Klíček. Klíček číslo 148.
Obrázek uživatelky
profil
máš pravdu Smajlík
ale po klikačke sa predsa môžme baviť ďalej..trebárs v niektorých z diskusií..čakáme Ťa Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles