Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráme si zahradní nábytek

18. 04. 2009 | Moderní bydlení
Zahrada a terasa představují v našem životě důležité kousky přírody, obzvlášť pokud bydlíme ve městě. Podle finančních analytiků letos následkem ekonomické krize klesne počet prodaných dovolených. Ti, kdo neodletí na dovolenou k moři, si budou chtít léto vychutnat a relaxovat na sluníčku alespoň na své zahradě.

Jak z široké nabídky, která je na trhu k dispozici, vybrat ten pravý nábytek, který oživí vaši zahradu a zároveň vydrží déle, než pár sezón? Stačí dodržet několik základních kroků:

1.    Před nákupem se dobře rozmyslete
- Do obchodu už by měl zákazník dorazit s představou o tom, co vlastně chce. Měl by vědět, kde bude nábytek umístěný, jestli na střechou kryté terase, nebo na otevřené zahradě pod širým nebem. Dále je třeba uvážit možnosti skladování.

2.    Nechte si poradit od odborníka - Nabídka zahradního nábytku je široká a poskytuje tolik možností, že zákazník může mít snadno problém se zorientovat. Právě proto je vhodné poradit se s odborníkem v oboru, který zná trendy na trhu, stejně jako přednosti i slabiny různých materiálů, a dovede klientovi poradit

3.    Nešetřete na úkor kvality - Výši částky, kterou jste ochotni za vybavení vynaložit, je třeba určit předem. V případě zahradního nábytku se zejména z dlouhodobého hlediska rozhodně nevyplatí přehnaná spořivost. Kvalitní nábytek může totiž vydržet až desítky let, a to bez nutnosti náročnější údržby, ale i I v nižší cenové kategorii je možné sehnat kvalitní sestavy, které budou dobře a dlouho sloužit.

4.    Zamyslete se nad vhodným materiálem - Co se týká materiálu zahradního nábytku, na českém trhu je k dostání zejména nábytek z plastu, dřeva, hliníku, kovu, betonu či kombinovaný.

5.    Zajímejte se o záruční lhůtu - Nadstandardní záruky si zákazníkům nemůže dovolit nabídnout každý výrobce, pouze ten, který si je kvalitou svých výrobků jistý. Pokud výrobce nabízí dvouletou záruční lhůtu, tedy přesně tolik, kolik mu ukládá zákon, je čas zbystřit, pravděpodobně nábytek déle nevydrží.

ZDROJ: Kettler.cz

DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vybíráme si zahradní nábytek:

Vybíráme si zahradní nábytek
Vybíráme si zahradní nábytek
Vybíráme si zahradní nábytek
Vybíráme si zahradní nábytek
Vybíráme si zahradní nábytek
Vybíráme si zahradní nábytek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
každý má jiný vkus, jiné finanční možnosti a jiné prostory.
ale přesto všecko se mi nejvíce líbí klasika, lavice z části opracovaných kmenů stromů, nebo kamenná sedátka, ... vím, je to romantika, nostalgie, a snad i snaha odlišnosti za minimální cenu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles