Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahradní nábytek, který vydrží? Tyto materiály jsou takřka nezničitelné

15. 07. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Materiál je při výběru zahradního nábytku klíčový. Pokud nechcete na noc vybavení uklízet a při každé letní bouřce natahovat igelitové plachty, je potřeba zvolit takový, který odolá dešti, UV záření, plísni i mrazu. Zároveň by měl být lehký, pohodlný a také pěkně vypadat. Které materiály tyto podmínky splňují?

Hliník


Kovový zahradní nábytek je univerzální a má řadu předností, ale jedna z nich ční nad ostatními – mimořádná odolnost. Pokud má správnou povrchovou úpravu, bude vám sloužit velmi dlouho.

Zahradní nábytek BONAMI




















Zahradní nábytek BONAMI.czStačí jednou za čas utáhnout šroubky, případně promazat. Nejčastěji se vyrábí z hliníku, který je navíc velmi lehký a snadno se s ním proto manipuluje.
Praktický kovový nábytek můžete mít na zahradě nebo terase celoročně. Máte-li menší prostory, vyberte si skládací nábytek nebo alespoň stohovatelné židle.


Set zahradního kovového nábytku Timpana Milo, cena na Bonami.cz: 2 799 Kč

Kromě židlí a stolu na trhu najdete také hliníkové slunečníky, pohodlná lehátka se stínidlem a další vybavení na zahradu či terasu.

slunečníky Timpana
Křeslo se slunečníkem Timpana Swing, cena na Bonami.cz: 3 499 Kč
Zahradní slunečník Timpana Kingston, cena na Bonami.cz: 1 599 Kč


Umělý ratan


Jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku je v dnešní době umělý ratan. Od přírodního ratanu si vypůjčuje elegantní vzhled, ve všech ostatních vlastnostech ho ale předčí - je dostupný v množství barevných odstínů, na sluníčku nebledne, snadno se udržuje, nevadí mu voda ani mráz, není náchylný k plísním a navíc je recyklovatelný. Umělý ratan vám umožní cítit se na zahradě jako v obýváku.


Umělý ratanPro ještě větší pohodlí pořiďte nábytek z umělého ratanu vybavený měkkým polstrováním z materiálu, který se snadno udržuje. Po letním dešti ho stačí otřít suchým hadříkem, v případě většího znečištění vlhkým s troškou saponátu.
Na rozdíl od hliníkového nábytku se u umělého ratanu můžete setkat i s takovými vychytávkami, jako je úložný prostor. Do něj můžete na noc uklidit deky, polštářky nebo časopisy, aby nenavlhly při ranní rose.


Set zahradního nábytku


Set zahradního nábytku z umělého ratanu Timpana Dion, cena na Bonami.cz: 12 999 Kč

Ať už vyberete hliník, nebo umělý ratan, určitě neprohloupíte a ze zahradního nábytku se budete moci radovat dlouhá léta a hlavně nejen v létě!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka