Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Flora Olomouc 2010 aneb móda v květech 19. - 22. srpna

24. 06. 2010 | Výstavy

Ve dnech 19. – 22.srpna se brány Výstaviště Flora Olomouc otevřou další z letošních zahradnických akcí – letní etapě mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC.  A co letošní ročník nabídne?


Pavilon A:


Tvůrci hlavní expozice v pavilonu A se letos nechali inspirovat tématem „MÓDA V KVĚTECH“.  Velká společná expozice květin vrcholného léta, kterou připravuje Český zahrádkářský svaz, provoní a promění prostory největšího výstavního pavilonu v květinový módní salón, který propojí krásu květin vrcholícího léta s vytříbeností modelů společenských šatů. Rozmanitost a mnohotvárnost flory připomenou zákoutí plné jiřinek, růží, gladiol, lilií, balkonovek i vodních rostlin. Návštěvníky potěší dobré rady v zahrádkářské poradně a tradiční posezení u cimbálu s moravským vínkem a prvním burčákem.


floraNa galerii pavilonu A se představí účastníci soutěže v aranžování květin, letos na téma „Přízdoba společenských šatů a přízdoba jednoho květu“. Zajímavými expozicemi léčivých, aromatických a kořeninových bylin, nabídkou biokoření a dalšími novinkami, ale i odborným poradenstvím, přednáškami, prodejem rostlin, osiv, literatury, bylinných čajů a tinktur se na letní Floře představí Sdružení Českého spolku perenářů a pěstitelé a zpracovatelé bylinek.


Pavilon E:


Pestrou krásu letních květů orámuje sytou zelení expozice okrasných dřevin Svazu školkařů ČR v pavilonu E.


Pavilon G:


Letošní výstavní nabídku uzavře velká expozice Unie botanických zahrad v pavilonu G, které se společně představí přehlídkou orchidejí, vodních rostlin, kaktusů, sukulentů, bylin, trvalek, okrasných tráv a lučních společenstev pod názvem „Rostliny okolo nás“.


Pavilon H a volné plochy:


Na své si na letní Floře přijdou také zahrádkáři, zahradníci a kutilové, na něž čeká bohatá nabídka LETNÍCH ZAHRADNICKÝCH TRHŮ s prodejem květin, rostlinného materiálu, zahradnickými pomůckami a hobby potřebami.


floraPro návštěvníky budou zdarma otevřeny sbírkové skleníky výstaviště s exotickými zajímavostmi z celého světa, botanická zahrada a rozárium v Bezručových  sadech s více než 500 odrůdami růží  a také botanická zahrada Univerzity Palackého. Je připraven i bohatý doprovodný program plný hudby, módních přehlídek a soutěží pro děti i dospělé.


Otvírací doba: denně od 9 do 18 hodin. Vstupné: Plné je 100 Kč, zlevněné (pro důchodce a studenty) - 80 Kč, děti od 6 do 15 let - 40 Kč, 210 Kč - rodinné vstupné (dva dospělí  + 1 až 4 děti). Zdarma je vstup na výstavu pro děti do 10 let v doprovodu rodičů a návštěvníky s průkazem ZTP
a ZTP – P.


SRDEČNĚ ZVEME - PŘIJĎTE SE POTĚŠIT KRÁSOU KVĚTIN NA LETNÍ
FLORU OLOMOUC 2010!


Zdroj: Flora Olomouc
Foto: ZEFYR.BIZ

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Fotky pod článkem ukazují krásu Jarní Flory 2010



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nadherne opravdu
Obrázek uživatelky
profil
když se ti to nelíbí, tak to přehlídni, je to náhodou krása, byla jsem tam poprvý a je to skvělý.
Obrázek uživatelky
profil
ještě jsem nedovkládala jarní etapu už je tu letníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skvělý tip a pěkná fota.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles