Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FOR KIDS myslí na děti i jejich rodiče

22. 01. 2008 | Výstavy
Očekáváte přírůstek do rodiny? Nebo už se Vaše domácnost dětmi jen hemží? Ať tak, či onak, právě Vám je určen 4. veletrh potřeb pro děti FOR KIDS.

Mohlo by se zdát, že dětský svět plný radosti a her a uspěchaný svět dospělých nabitý starostmi stojí proti sobě. Existuje však něco, co dokáže tyto dva světy propojit… Veletrh FOR KIDS je určen malým i velkým a nabízí vše, co dětem i rodičům usnadní a zpříjemní život. Každý člen rodiny si tu přijde na své.

Zatím, co Vy budete vybírat tu správnou barvu kočárku pro miminko a manžel bude studovat jeho technické parametry, Vaše malá dcera najde ty nejlepší golfky pro svou panenku.

Veletrh FOR KIDS Samozřejmostí je dětský koutek s odborným dozorem, kde si mohou Vaše děti odpočinout a pohrát si, zatím co Vy si v klidu prohlédnete celý veletrh. Pro maminky s úplně nejmladšími návštěvníky akce je připraveno zázemí, kde miminko v klidu nakojí a přebalí.

„Zkušenosti z předchozích let ukázaly, že spojení veletrhů se souvisejícím tématem je výhodným jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. Proto se FOR KIDS v letošním roce zařadil do pětice veletrhů pro rodinu a volný čas FOR FAMILY 2008,“ vysvětluje manažerka akce Alena Vrátná. Veletrh FOR KIDS je určen jak malým, tak velkým návštěvníkům a nabízí vše, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. O tom, že si na své přijde opravdu každý člen rodiny, svědčí široké spektrum vystavovatelů, které zahrnuje jak výrobce dětských kočárků, hraček, dětských potřeb, tak také odbornou literaturu se zaměřením na knihy pro rodiče, pedagogy, psychology i nejmenší čtenáře, ale i prezentaci zábavních center pro celou rodinu.

Veletrh FOR KIDS

Termín a místo konání FOR KIDS:

6. – 9. března 2008
Pražský veletržní areál Letňany, Beranových 667, Praha 9 – Letňany


Otevírací doba veletrhu:

10.00 - 18.00 hod. (6. – 8. 3.)
10.00 - 16.00 hod. (9. 3.)


Ceny vstupného na FOR KIDS:

Děti do 6 let: zdarma
Žáci, studenti, důchodci, ZTP: 50 Kč
Základní vstupné: 100 Kč
Rodinné ( 2 dospělí + 2 děti ): 200 Kč


U příležitosti konání veletrhu chystá veletržní správa soutěž o nejlepší exponát pod názvem GRAND PRIX FOR KIDS 2008. Cenou GRAND PRIX ohodnotí odborná komise první den veletrhu tři vybrané exponáty ze všech přihlášených. Mezi posuzovaná kritéria patří technické parametry, materiál, přednosti, stávající uplatnění na trhu.

Veletrh FOR KIDS Další soutěží v rámci souboru veletrhů FOR FAMILY 2008 bude soutěž o nejzdařilejší expozici TOP EXPO. Během této soutěže bude odborná porota hodnotit nejzdařilejší expozici, která bude nejen vysoce funkční, ale současně musí splňovat kritéria pro komunikaci se zákazníkem. Hodnoceno bude i označení a celková vzhledová stránka expozice. Výrobci a prodejci kočárků z řad vystavovatelů se zase mohou přihlásit do soutěže s názvem Kočárek roku. Na své si ale přijdou i návštěvníci veletrhu, pro něž pořadatelé připravují soutěže Dětská tvář veletrhu a Jízda po dopravním hřišti.


Souběžně s FOR KIDS probíhají:

Veletrh FOR KIDS

FOR GARDEN

2. veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky

FOR HABITAT

15. veletrh bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů

FOR SENIOR

2. veletrh pro plnohodnotný aktivní život ve zralém věku

FOR TRAVEL

1. veletrh cestovního ruchu, vybavení ubytovacích a stravovacích zařízení



Takový bude FOR KIDS – veletrh NEJEN PRO DĚTI!



Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách FOR HABITAT a FOR KIDS.



Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc