Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní FLORA OLOMOUC 2009 - duben v květinovém šapitó

15. 04. 2009 | Výstavy

Naši milí přátelé, zahrádkáři, zahradníci a pěstitelé srdečně Vás zveme na návštěvu  Výstaviště Flora Olomouc, které bude ve dnech 23. – 26. dubna 2009 patřit letošní jarní etapě mezinárodní zahradnické výstavy FLORA OLOMOUC – největší a nejstarší květinové akci v ČR.

S nabídkou květin, dřevin a zahradnických potřeb se představí nejen domácí firmy a pěstitelé, ale i hosté ze zahraničí – Rakouska, Thajska, Švýcarska, Slovenska a Polska. Hlavní expozice v největším výstavním pavilonu A se promění na „KVĚTINOVÉ ŠAPITÓ“ - neobvyklou květinovou manéž s klauny, cirkusovými koňmi či „ohnivým“ kruhem. Pestrou květinovou nabídku obohatí velká expozice Svazu květinářů a floristů ČR, Zahradnictví města Vídně, speciální přehlídka orchidejí Thajského království a mnohé další.

Jarní FLORA OLOMOUC 2009Na galerii pavilonu A se představí účastníci soutěže v aranžování květin, letos na inspirativní téma „DEN MATEK“ s vypichovanými květinovými srdci či vázanými kyticemi. Návštěvníky jistě potěší i speciální přehlídka „Rostliny pro zimní zahrady“, a také expozice„Japonské zahrady“ spojená s výstavou zajímavých fotografií zahradní architektury „Země vycházejícího Slunce“.

Pavilon E bude tradičně zcela vyhrazen rozsáhlé expozici Českého zahrádkářského svazu se sbírkami kaktusů a sukulentů, bonsají a květin všeho druhu a se speciální přehlídkou širokého sortimentu macešek.  

V exteriérech výstaviště v „Holandské zahradě“ pod lávkou u pavilonu A vykvetou opět tisíce tulipánů pestrých barev a tvarů, a ve Smetanových sadech návštěvníky potěší také jezírko s fontánou.

Výstavu doprovodí JARNÍ ZAHRADNICKÉ TRHY, veletrh zahradní mechanizace HORTIFARM, kterým budou vyhrazeny pavilony G, H  a také bohatý zábavný program s  FOLK & COUNTRY na Letní scéně.

Jarní FLORA OLOMOUC 2009Slevy na vstupném

Užitečná informace pro všechny návštěvníky, kteří se už v předstihu rozhodnou pro návštěvu jarní Flory Olomouc: Objednáte-li si nejlépe do konce března 2009  minimálně 20 vstupenek,  máte nárok na 20 % slevu.

Vstupenky platí taktéž pro doprovodné Jarní zahradnické trhy, veletrh Hortifarm a opravňují ke vstupu do sbírkových skleníků (palmový, kaktusový, tropický, subtropický) v areálu výstaviště.  Můžete se s nimi rovněž podívat do botanické zahrady Univerzity Palackého s mnoha rostlinnými unikáty a novou naučnou stezkou „Za dřevinami tří kontinentů“ a konečně vám zaručí volný vstup do botanické zahrady výstaviště Flora v nedalekých Bezručových sadech s novou expozicí nízkých barevných dřevin a do areálu tzv. Letní scény, kde bude probíhat doprovodný program. 

Milí přátelé, srdečně Vás zveme k nám do Olomouce v termínu 23. – 26. 4. 2009

Otevřeno máme denně od 9 do 18 hodin

Přijďte se k nám potěšit se krásou květin  na jarní výstavě FLORA OLOMOUC 2009!

Zdroj: FLORA OLOMOUC

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkná výstava, která vás vždy překvapí něčím zajímavým. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles