Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krása jako z obrázku

19. 10. 2009 | Výstavy
Poněkud netradiční veletrh se letos představí poprvé v pražském Veletržním paláci ve dnech 26. 11 – 28. 11. 2009. Prestižní prezentace profesionálů v oborech plastické a estetické chirurgie, korektivní dermatologie, stomatologie, anti-agingu a dalších oborů osloví jistě nejen ty, kteří se svým vzhledem nejsou stoprocentně spokojeni. Krása je totiž nerozlučně spojena i s uměním a citem pro estetiku.

Lidské tělo a jeho přednosti inspirovaly umělce již odpradávna. Názor na to, co je půvabné, se ale s ubíhajícími stoletími rapidně proměňoval. Možná, že se Vám občas zdá, že Vaše tělo není zcela dokonalé. Můžete se ale vsadit, že mnohý z uměleckých géniů by s Vámi určitě nesouhlasil. A právě z jeho plátna nebo sochařské hlíny byste poznali, jak úžasně vypadáte!

ModelkaIdeál krásy se v různých dobách a kulturách rapidně proměňoval. Je zcela v pořádku, pokud se cítíme dobře v těle barokních tvarů. Zároveň je ale potřeba uznat, že nežijeme v minulosti, ale v době postmoderní. A pokud se ztotožňujeme s novodobými ideály, je naše snaha dostát jim zcela pochopitelná a oprávněná. Naší výhodou je, že různé krášlící přípravky už dnes dokáží téměř zázraky. A tam, kde je i zázrak krátký, pomůže plastická chirurgie. Stále ještě se k tomuto oboru váže spousta předsudků, ale i zde platí zlaté pravidlo: Dvakrát měř, jednou řež. Najít toho správného lékaře, který právě toto dokáže, přitom není vůbec těžké.

Přijďte se přesvědčit sami na MediArt Prague 2009!


Zdroj: Mediart Prague 2009

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Lidská krása není jen o tom umělém a předraženém, ale zejména, co má člověk tam někde uvnitř, jeho laskavost, úsměv a citlivost.
Obrázek uživatelky
profil
možná není těžké - tak už "jen" ty prachy...!
Obrázek uživatelky
profil
hejky ale nemusíte tu dávat sprosté obrázky.....
Obrázek uživatelky
profil
to bych se ráda zajela podívat,mám to sice dost daleko ale moc by mě to zajímaloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nevím, nevím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles