Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soubor veletrhů: BIOSTYL - ESOTERIKA – ECOWORLD

4. 05. 2009 | Výstavy

ZDRAVÉ TĚLO

ZDRAVÁ DUŠE

ZDRAVÁ ZEMĚ



Konec května se bude na Výstavišti Incheba Expo Praha již po páté nést ve znamení ekologie, zdravé výživy a životního stylu, ale také alternativní medicíny či duchovních nauk. Do nového ročníku vkročí veletrh BIOSTYL a ESOTERIKA s řadou novinek. Největší novinkou je veletrh ECOWORLD, který návštěvníkům veletrhu přinese ještě více informací o ekologických alternativách  a možnostech jak přispívat k ozdravení naší planety.

Veletrh BiostylZatímco ESOTERIKA s mottem „…a skryté se stává zjevným“ se věnuje duchovním naukám, kulturním tradicím, historii a sebepoznání člověka, BIOSTYL na tato témata navazuje určitým způsobem především návratem k přírodě, k jejím produktům a celkově k ekologii. Na veletrhu Biostyl se návštěvníci dozvědí vše o zdravém těle a zdravé stravě, Ecoworld se zabývá zdravím Země a našeho životního prostředí, Esoterika je věnována zdravé a zvídavé duši, komplexně pohlížející na svět očima různých světových kultur – letos se veletrh zaměří zejména na kultury východní.

Významnou součástí veletrhů je pestrý doprovodný program, který bude současně probíhat na několika místech Průmyslového paláce. Již tradičně bude tvořit jeho základ Střední hala Průmyslového paláce.

Hlavním hostem veletrhu je doktor alternativní medicíny a jeden z nejznámějších specialistů na světě na výzkum vody a jejího vlivu na léčbu onemocnění Dr. Masaru Emoto z Japonska. Dále se návštěvníci mohou těšit např. na vědce a představitel organizace Věda o spiritualitě Jeho Svatost Sant Rajinder Singh Ji Maharaj z Indie, který je po celém světě uznáván jako člověk usilující o dosažení vnitřního i vnějšího míru prostřednictvím spirituality.; soubor veletrhůna umělce a geomanta Marko Pogačnika ze Slovinska, který vyvinul moderní způsob jak přiblížit mnohorozměrovost Země a lidské kultury. Kromě zajímavých přednášek proběhne na veletrhu spousta dalších akcí, jako jsou výstavy, autogramiády, křty, workshopy, taneční vystoupení a prezentace. Je zajištěna účast širokého spektra účastníků - od osvědčených jmen po zcela nové tváře z Čech i ze zahraničí.

Loňského ročníku veletrhů se účastnilo více než 300 mezinárodních vystavovatelů a na zajímavé přednášky, ukázky, autogramiády a další lákavé body programu se přišlo podívat 17 000 návštěvníků.

Soubor veletrhů ESOTERIKA - BIOSTYL - ECOWORLD se těší na Vaši návštěvu 22. – 24. května 2009 na Výstavišti Incheba Expo Praha Holešovice.


Více informací o veletrzích se dozvíte na oficiálních webových stránkách www.incheba.cz


Hana Hubičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Květa Fialová je zvláštní úkaz, v tom dobrém.
Obrázek uživatelky
profil
byla to velice zajímavá a poučná výstva,jen ajen si přeju ještě více takových veletrhů!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles