Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh interiéru a designu Tendence 2009 se blíží

28. 08. 2009 | Výstavy
Letošní září bude opět ve znamení setkání obchodníků, architektů, designérů a veřejnosti, kteří mají jedno společné, a to zájem o zařízení interiérů. Toto setkání se uskuteční ve dnech 10. – 13. 9. 2009 v areálu PVA Letňany, kde proběhne již 14. ročník největšího veletrhu interiéru a designu v ČR Tendence.

Pestrá bude letošní účast firem v sekci nábytku. Pozornost si zaslouží také rozsáhlý doprovodný program Tendence 2009 – kromě klasických soutěží Okno v interiéru, Prostřený stůl, In light a top design by měl proběhnout pokus o pokoření rekordu, ten spočívá ve výrobě co největšího kusu nábytku. Další novinkou je projekt „Exotická ložnice“, chybět samozřejmě nebude program pro odbornou veřejnost.

Inspirativní jistě bude návštěva oddělení bytového textilu. Poslední sekcí v hale č. 1 je osvětlení.

Souběžně s veletrhem Tendence bude probíhat veletrh kávy, prezentace vybavení pro její přípravu a festival kávy s názvem Cofex a první ročník Veletrh interiéru a designu Tendence 2009 se blížímezinárodního veletrhu dárků, hodinek a klenotů Bonexpo. I pro tento veletrh se připravuje bohatý doprovodný program, na kterém se bude podílet paní Radka Křivánková, majitelka firmy na ozdobné balení dárků, autorka knih o balení dárků a dvojnásobná rekordmanka zapsaná v Guinnessově knize rekordů.



Zdroj: Tendence.eu

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bude to určitě zajímavé
Obrázek uživatelky
profil
tuto výstavu nábytku vřele doporučuji všem !!! jsou tam opravdu skvělé nápady a rady ,tipy a triky jak zdokonalit svůj byt .
Obrázek uživatelky
profil
velice zajímavá informace
tam se ale musí sejít zajímavostí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles