Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh kosmetiky, estetiky, kadeřnictví, nehtového designu, ... – BEAUTY STYL 2009

31. 08. 2009 | Výstavy
V termínu 8. – 10. října 2009 proběhne mezinárodní veletrh kosmetiky, estetiky, kadeřnictví, nehtového designu, bižuterie a módních doplňků – BEAUTY STYL 2009 v PVA Letňany, který přivítá všechny milovníky krásy fyzické i duševní.

V rámci tohoto veletrhu vyhlašuje organizátor akce, společnost Terinvest, spol. s r.o., soutěž  s názvem CODA – COSMETICS DESIGN AWARDS. Soutěž proběhne ve dvou kategoriích – NAIL ART a MAKE UP ART ve dnech 9. – 10. října. U kategorie Make up art je nutné předem zaslat fotografie modelky před a po nalíčení. U Nail art stačí registrace.
Výherce každé kategorie obdrží neuvěřitelných 100.000 Kč! Informace k soutěži včetně přihláškové dokumentace jsou k dispozici na oficiálních stránkách veletrhu Beauty Styl.

veletrh Beauty StylPředsedkyní poroty v soutěži Make up artu  je Veronika Dědková, přední česká vizážistka. Další významnou osobou ve světě make up artu je bezesporu vizážista Kája Pavlíček, který bude dalším ze členů poroty. Soutěž bude moderovat MISS České republiky, Jana Doležalová. Do čela poroty v kategorii Nail art zasedne Stanislava Langmajerová, držitelka titulu mistryně v nail artu pro ČR a SR.

Pro každého ze semifinalistů a finalistů soutěže CODA jsou připraveny kosmetické balíčky prestižních značek.
Pro návštěvníky veletrhu je připraven další zajímavý doprovodný program, soutěže a mnoho dalšího.

veletrh Beauty Styl


Souběžně s veletrhem

 BEAUTY STYL

budou probíhat:


WELLNESS BALNEA – 5. mezinárodní veletrh wellness, vybavení, zdravotnické a rehabilitační techniky, regenerace a lázeňství
HARMONIE – 14. mezinárodní veletrh zdravé výživy, biopotravin a potravinových doplňků
FITNESS EXPO – výstava fitness, posilovacích strojů, doplňků a sportovní výživy

Více informací k jednotlivým veletrhům naleznete na www.terinvest.com.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
výborná akcia
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem na těchto čtyřech veletrzích a musím řct PARÁDA!!! Moc mě to nadchlo a líbilo se mi, že člověk mohl jít ezávazně na kterýkoli ze čtyř pořádaných veletrhů. V každém odvětví jsem něco koupila (většinou dárečky) a největší zážitek byla zkouška Skákacích bot. Prostě nezapomenutelný den! Příští rok jedu znovu a už teď se moc těším! Všem toto moc doporučuji!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles