Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2009

20. 05. 2009 | Výstavy
Poslední letní víkend se stává tradičně dějištěm veletrhů kosmetiky, kadeřnictví, wellness  a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Letos se tu opět představí přehlídka trendů a novinek chystaných vystavovateli na podzimní a předvánoční období letošního roku i inspirativní trendy na rok 2010. Návštěvníci si budou vybírat produkty z více než čtyř set padesáti zastoupených značek z oborů profesionální kosmetika a biokosmetika, přístroje pro péči o pleť a postavu, dekorativní kosmetika, péče o ruce a nehty, jejich modeláž a  zdobení, péče o nohy, péče o vlasy a styling, wellness, spa, zdravý životní styl i přímý prodej dekorativní kosmetiky a doplňků.

WORLD OF BEAUTY & SPAK atraktivitě veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA přispívá velkou měrou poutavý doprovodný program na několika úrovních - od čistě odborných workshopů a přednášek především věnovaných oblastem wellness, dermatologie, péče o pleť, formování postavy přes společensky atraktivní představení nadcházejících trendů předními vizážisty, kadeřníky i módními návrháři, nedílnou součástí programu jsou mistrovské soutěže.

K "highlights" odborného programu bude patřit opět téma "wellness". Kromě přednášky týkající se wellness a cestovního ruchu ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj a řadou odborných organizací a asociací  budou v odborném salonku probíhat workshopy věnované aspektům aktivního prodeje ve wellness centrech, komunikaci se zákazníky, týmovému managementu. Zájemcům o rekvalifikaci a další vzdělávání i  např. zájemcům o wellness a spa služby budou určeny školící a předváděcí bloky s ukázkami rozličných typů masáží, wellness a spa procedur, programů na formování postavy či detoxikaci organizmu. Pro cílovou skupinu návštěvníků vyhledávajících stále více nové možnosti relaxace v příjemném prostředí bude na veletrhu připravena ve spolupráci se Svazem léčebných lázní  nabídka lázeňských programů i oddychových a relaxačních pobytů v dalších zařízeních poskytujících tyto služby.

K veletrhům kosmetiky nedílně patří prezentace nepřeberného množství anti-aging programů a metod péče o pleť. Zájemci uvidí a často i na "vlastní kůži" vyzkouší nejnovější trendy ve zpevňování kontur oličeje, vyhlazování vrásek, odstraňování nežádoucích skvrn a vad pleti formou masáží, peelingů, nanášení kosmetických prostředků, pleťových masek.

Tradiční "DERMOPARTY" bude věnována náročnějším zásahům poskytovaným v kooperaci dermatologů a kosmetiček, jako jsou obličejové výplně, použití botoxu, plastická chirurgie.

WORLD OF BEAUTY & SPATentokrát budou do programu zařazena i témata související se zdravým životním stylem, alternativními metodami prevence i ezoterikou.

Dalším stěžejním oborem vystavování je péče o nehty (modeláž, zdobení), péče o ruce a nohy. Na stáncích s nabídkou několika desítek těch NEJ evropských značek budou prezentovat  nejnovější trendy v modeláži i špičkové zdobení nehtů zruční designeři - vítězové řady českých mistrovských soutěží.

Obor péče o vlasy a účesová tvorba nabídne opět řadu divácky atraktivních show na stáncích i hlavním podiu veletrhu. Pod rukama známých českých i zahraničních kadeřníků vzniknou účesové kreace na plesovou sezónu stejně jako jednoduché účesy v "street" stylu.

K významným soutěžím na veletrhu budou tentokrát patřit Česká mistrovská soutěž v make-upu, Česká a mezinárodní mistrovská soutěž v nail designu, kreativní soutěže ve zdobení nehtů na rukách i nohách, soutěž pedikérů "nejkrásnější nohy",  pro výrobce a dovozce soutěž jejich novinek  za odborného vedení sdružení PROKOS pod názvem BEAUTY EXPO& PROKOS PRODUCTS AWARD.

Výstaviště Praha 7 - Holešovice, 18. a 19. září 2009


Zdroj: Beautyexpo.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem se těšila i lístky jsem už měla ,byla jsem totiž marod,lístky jsem dala alespon dceři a já snad až příštěSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
lehnout si na břicho
či na záda a byla by to paráda
jen kolikpak ta péče bude stát,
bude nás asi zajímat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles