Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Býk - roční horoskop na rok 2016

27. 12. 2015 | Horoskopy

Býk (21.4. - 20.5.)


V roce 2016 využijete každou životní šanci, i když můžete mít dojem, že se „točíte v kruhu“ a nikam se neposouváte. Nicméně konečně se vám podaří uzavřít jistou životní kapitolu a vyřešit tím i staré těžkosti, které vám svazovaly ruce.

Býk

- roční horoskop na rok 2016


Zdraví

Během první poloviny roku bude vaše zdraví vyžadovat větší pozornost, neberte žádné bolesti na lehkou váhu. Včasná kontrola u lékaře vám může usnadnit nemalé trápení do budoucna. V jarních měsících dávejte pozor na prochladnutí a nemoci ledvin a močových cest. Od léta se vaše zdraví a energie výrazně lepší, nejlepší čas k odpočinku a relaxaci v letošním roce jsou v květnu a červnu. Zařaďte do svého programu co nejvíce pohybu a pobytu v přírodě, v opačném případě se můžete potýkat se zdravotními obtížemi trvalejšího charakteru, zejména bolestmi zad, celkovou únavou a obezitou.

Láska a vztahy

Líbí se vám, když máte vše pod kontrolou, se změnami se hůře vyrovnáváte. Pod vlivem planety Saturn budete nuceni řešit vše, co se týká vašich vztahů a prožijete různé situace – jednou nahoře, jednou dole. Důležitá je komunikace s partnerem a jak dalece budete schopni stanovit si pravidla ve vzájemném soužití. Vyhýbejte se chladnému mlčení, nevyvolávejte zbytečné hádky, obvinění, napadaní, neuzavírejte se do sebe, ale komunikujte. A nezapomínejte, váš partner vám nepatří!  Pro osamělé Býky se nabízí spoustu příležitostí k seznámení, jen neseďte doma u televize. Zvláště letní prázdninové měsíce jsou jako stvořené pro nalezení ideálního protějšku. Druhou polovinu roku si dejte do pořádku vztahy se sourozenci a širší rodinou.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce

Kombinace organizačních schopností, dobrého plánování a vytrvalosti vám umožní dosáhnout pracovní úspěchy, i když to nebude úplně snadné. Za vším budou nové známosti, které jsou v tomto roce stěžejní při budování kariéry. Ke změně vás donutí nové pracovní smlouvy či pracovní podmínky. Buďte obezřetní na všechny lidi, kteří s vámi spolupracují. Začátek roku je vhodný pro zahájení nových prací a činností, taktéž pro dokončeni rozpracovaných úkolů. V září si dávejte pozor na podrážděnost a zbytečně ukvapené reakce. 

Peníze

V první polovině roku bude vaše finance ovládat planeta Jupiter, která bude velice štědrá. I přes štěstí, které se vám dostane, zůstaňte nohama pevně na zemi, aby vás nečekal bolestný pád z pomyslných výšin. V druhé polovině roku budete mít pocit, že nejste za svoji námahu dostatečně oceněni, respektive že vynaložená námaha není úměrná výsledkům. V průběhu celého roku si dejte zvýšený pozor na krádeže, hrozí riziko, že přijdete nejen o peníze, ale i nějaké cenné předměty. Pokud hodláte jet na dovolenou, zvolte si měsíc srpen a vyberte si jen solidní cestovní kancelář, abyste se vyhnuli nepředvídaným obtížím.

Hvězdy vám radí!

Milí Býci, přemýšlejte, co všechno můžete udělat ještě dnes, právě teď. Chopte se života každý den a v tento okamžik. Pak se teprve můžete dostat tam, kam chcete.


Velký roční horoskop 2016 připravila Jarmila Mandžuková.


Býk - horoskop na rok 2016

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2016:

Roční horoskop na rok 2016 - Beran

Roční horoskop na rok 2016 - Býk

Roční horoskop na rok 2016 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2016 - Rak

Roční horoskop na rok 2016 - Lev

Roční horoskop na rok 2016 - Panna

Roční horoskop na rok 2016 - Váhy

Roční horoskop na rok 2016 - Štír

Roční horoskop na rok 2016 - Střelec

Roční horoskop na rok 2016 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2016 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2016 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to jsem na ten nový rok zvědaváSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles