Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Býk - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Býk (21.4. - 20.5.)


Milí Býci, nepolevujte a předsevzetí, která si na začátku roku dáte, se snažte splnit. Hlavní povahové vlastnosti, kterými jsou trpělivost a spolehlivost, vám přinesou největší užitek. I přesto musíte být připraveni na okamžiky, které si vyžádají rychlé a riskantní rozhodnutí. Jediným receptem je, více důvěřujte svým schopnostem!

Býk

- roční horoskop na rok 2017


Zdraví

Začátkem roku budete bojovat s únavou a nedostatkem energie, což je způsobeno zimním obdobím s nedostatkem světla. Také pozor na přepracovanost a fyzické vyčerpání. Letní měsíce umožní pozitivně vylepšit chronické potíže, zvýšenou opatrnost radí hvězdy na podzim, zvláště pak v druhé polovině října, kdy jsou napjaté planetární konstelace. Zařaďte do svého programu co nejvíce pohybu a pobytu v přírodě, v opačném případě se můžete potýkat se zdravotními obtížemi trvalejšího charakteru, zejména bolestmi zad a celkovou únavou.

Láska a vztahy

K vašemu znamení patří patronka milostných vztahů a láskyplných vzplanutí, spanilá planeta Venuše. Harmonický vztah a rodinné zázemí je pro vás velice důležité, neumíte být sami. V roce 2017 budete mít šanci dořešit partnerská nedorozumění a objevit novou dimenzi starého vztahu. Stačí jen trochu trpělivosti a chuť naslouchat tomu, co partner říká. Mladí Býčci by neměli odkládat založení rodiny, je ten správný čas. Jste-li nezadaní, odhoďte veškeré komplexy a nebojte se navazovat nové známosti. Pro nalezení nové lásky je vhodná zejména první polovina roku. Jděte štěstí naproti!

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Po hektickém pracovním konci roku budete mít pocit, že vaše kariéra stagnuje a vy budete zvažovat, zda podniknout nějaké kroky. Často podléháte představě, že máte na všechno dostatek času i sil. Může to být i strach z neznáma nebo změn, protože jste velmi konzervativní znamení, takže než se pro cokoliv nového rozhodnete, trvá to déle. Nebojte se trochu zariskovat! Vyvarujte se však jednoduchých řešení, které se vám budou nabízet. Svět není černobílý, nejsou jen hodní a zlí lidé, stejně jako nejsou jen dobrá a špatná řešení. Pokud jde o vaši kariéru, podle horoskopu se konečně dočkáte zaslouženého ocenění a odměny, ti nejpilnější z vás se mohou dočkat i pracovního postupu. Zvlášť příznivé budou letní měsíce.

Peníze

Je pro vás důležitý pocit finanční jistoty, ale konec roku 2017 pro vás nebude příliš úspěšný. Zaznamenáte finanční újmu a další výdaje a resty se na vás jen pohrnou. Veškeré finanční operace si dobře rozmyslete, pečlivě zvažujte každou půjčku i investici, raďte se s odborníky a investujte velmi promyšleně. V průběhu celého roku si dejte zvýšený pozor na krádeže, hrozí riziko, že přijdete nejen o peníze, ale i nějaké cenné předměty. Důležitou zprávou pro toto znamení je, aby si peníze, které vydělali, bezpečně uložili a zbytečně nevydávali za nezbytnosti, bez kterých se lze obejít.

Hvězdy vám radí!

Milí Býci, nečekejte stále na velké štěstí a příležitosti a radujte se ze života. Přemýšlejte, co všechno můžete udělat ještě dnes, právě teď. Chopte se života každý den a v tento okamžik. Pak se teprve můžete dostat tam, kam chcete.


Býk - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
No s tím zdravím to teda sedí na 100%.Už aby bylo jaroSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles