Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Byla to láska na první pohled

8. 06. 2013 | Vztahy

Po neúspěšném vztahu jsem se rozhodla využít internetové seznamky, nebýt sama a zkusit najít tu pravou lásku. Dlouhou dobu jsem se snažila s někým seznámit, ale bez úspěchu.

Jednoho dne, a to na nový rok, mi přišla odpověď na můj inzerát i s fotkou. Po přečtení a shlédnutí fotky jsem mu odepsala a očekávala odpověď. Dočkala jsem se a moc mě odpověď potěšila. Už při pohledu na fotku jsem si všimla jeho moc hezkých očí, které mě očarovaly. Poslala jsem mu svoji fotku, ale byl tam strach, že už nenapíše, ale napsal. Abychom se více poznali, tak jsme si volali na Skype a měla jsem možnost ho vidět na živo ještě dřív než se setkáme osobně a to mě vždy potěšilo.

V březnu jsem se rozhodla naše setkání uskutečnit. Měla jsem štěstí, že byl ochotný přijet a setkat se se mnou osobně. Byla jsem ze setkání netrpělivá a vyhlížela jsem auto. Konečně jsem se dočkala a jen pár minut nás dělilo od toho setkání. Přišla jsem k jeho autu, vystoupil a zatajil se mi z něho dech. Zašli jsme na krátkou procházku a jelikož byla zima, tak jsem ho pozvala k nám domů a seznámila se zbytkem rodiny. Popovídali jsme si a musel odjet. Ještě ten večer mi dal krabičku, v níž byla kamera, aby se na mě mohl dívat při hovoru se mnou. Nečekala jsem nic takového a byla jsem zaskočena dárkem.

Na druhý den jsem s napětím očekávala, co mi poví a jakou mám šanci a zda ještě za mnou přijede. Po pár dnech jsem ho začala mít hodně ráda.

láska na první pohledUvědomila jsem si, že je to ten, na kterého jsem čekala snad celý život.

Začali jsme se setkávat a pokaždé se těším, až ho zase uvidím a můžu ho obejmout. S ním je mi moc dobře. Mám v něm důvěru a můj cit k němu je tak silný, že už to více ani nejde.

Těší mě, že mu na mně také záleží a jsem zvědavá, jak se naše láska bude vyvíjet dál, zda se rozvine v něco více a nebo skončí.

Já už mám jasno, ale nikam nespěchám, chci být s ním, ale jeho odpověď ještě neznám. Udělala bych pro něho úplně všechno a nikdy bych ho nepodvedla ani nepodrazila.

Lásko, moc děkuji, že jezdíš za mnou a dokážeš mě potěšit, když mnohdy to je těžké, ale věř, že ve dvou všechno zvládnem a zase bude lépe.

Už tě nemám jen ráda, ale miluji tě z celého svého srdce a navždy budeš jen ten, s kým bych chtěla strávit celý svůj život i přes překážky, které život přináší a ne vždy je jen dobře.

Jen na tobě záleží, jestli mi dáš šanci tě poznávat ještě více.

Nikdy v životě jsem nezažila tak jistý pocit, jak na začátku tohoto roku, kdy jsem se rozhodla seznámit s jedním člověkem, který mi nečekaně vešel do života. Už od prvního okamžiku mi moje srdce řeklo, že ten neznámý stojí ho za to poznat ho více, ale jednoduché to tak nebude a vyskytnou se nějaké překážky, které budu muset překonat.

Život je někdy krutý a to až moc.

Stále věřím, že všechny ty básničky, gesta, mé chování k tobě ti nejsou jedno.

Myslím na tebe ve dne i v noci. Nejsi mi lhostejný a udělala bych pro tebe cokoliv. Když tě můžu vidět a obejmout tě to je nepopsatelný pocit. Neumíš si představit jakou radost mám z tebe , že si uděláš čas a věnuješ mi aspoň pár hodin být se mnou po mém boku.

Škoda, že nejde zastavit čas, abys nemusel odjíždět ode mě a byl tu stále se mnou.

Nejsi mi na smích a jsi u nás vítaný.

Vím, že si každý o tom druhém uděláme názor. Jen mě začni brát vážně a poslouchej co ti já říkám. To nejsou lží, ale pravda o tom, že jsem se do tebe zamilovala, chtěla bych, abys byl mým přítelem a nevzdával to hned na začátku. Vybrala jsem si tebe proto, že dokážeš motivovat k něčemu, co by mě trvalo hodně dlouho než bych se rozhodla sama na změnu. Mám v tobě velkou důvěru, pocit jistoty a bezpečí, cítím se v tvé přítomnosti moc dobře, což mi za celou dobu moc chybělo.

Nejsem dokonalá a o peníze mi nikdy nešlo. Jsem obyčejná holka, která si přeje být šťastná a milovaná. Nikdy neudělám nic co by ti ublížilo. Kdybys mi to dovolil, chtěla bych ti být oporou v dobrém i zlém. Věř, že se štěstí usměje.

Myslím, že jen tak nechat lásku proklouznout mezi prsty by byla velká škoda.

Ať se v životě stane cokoliv, navždy budeš v mém srdci mou láskou, která se dá potkat jen jedenkrát za život.

Miluji tě moc z celého srdce a nebraň se vyjádřit city i mě a neodrazuj mě od sebe prosím.

Lenulinka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
snad to vyjde příště, netruchlete, žádný chlap za to nestojí
Obrázek uživatelky
profil
Krásné dny se rozplynuly a tohle psaní k ničemu nebylo.
Obrázek uživatelky
profil
přeji hodně krásných dnůSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
držím palce, aby to vyšlo - já jsem s manželem už 38 let a vlastně ještě déle - jako děti jsme si spolu hrávaly, potom když už jsme byli velcí, tak jsem ho dohazovala nejlepší kamarádce, bohužel pro ni se zamiloval do mne. Je to ten nejbáječnější mužskej mého života
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky, moc ti držím palečky,aby ta Láska s velkým L vyšlaSmajlík
Já sama jsem manžela poznala taky na netu, ne sice na seznamce, ale jinde. Už jsme spolu tři roky, klape nám to. Tak to moc přeji všem...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles