Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích

29. 08. 2010 | Televizní tipy
Moderátorka Zuzana Belohorcová s partnerem Vlastou Hájkem, zpěvačka Iveta Bartošová, pornoproducentka Dolly Buster a modelka Agáta Hanychová za český tým. Kontroverzní podnikatelka Nora Mojsejová a zpěvačka Eva Máziková za slovenskou stranu. Ti všichni našli ve své schránce pozvánku na nejlepší česko-slovenskou kuchařskou show Čápi s mákem. Nikdo z nich netušil, s kým se potká a ani kam pojede. První chvíle překvapení, vaření i zábavy udiví diváci už v pondělí 30. srpna ve 20.00 na Primě.

Nejlepší česko-slovenská kuchařská show Čápi s mákem byla dramatická už od samého začátku. Zuzaně Belohorcové nejdříve odjezd zkomplikovaly rostoucí zoubky její dcery Salmy, ona tak musela zůstat doma a za sebe vyslala na první den natáčení svého partnera Vlastu. Všichni jednotlivě pak před svými domovy nasedli se škraboškou na očích do limuzíny a odjeli vstříc neznámému dobrodružství. Přestože se celebrity cestou snažily zjistit, co na ně chystá, nic se nedozvěděly. Teprve na palubě přistaveného soukromého tryskáče sundaly škrabošky, aby zjistily, s kým vlastně budou cestovat.

Nikdo na palubě letadla nevěděl, že se cílem jejich první cesty stanou východoslovenské Košice, kde se už mezitím rozběhly přípravy na příjezd dosud neznámých hostů. První hostitelka, podnikatelka Nora Mojsejová, si připravila tříchodové menu. Podávat se bude mléčná pečeně, telecí maso na studeno s domácím koprovým dresinkem, italské těstoviny s mořskými plody po způsobu hostitele na zelenině a na závěr palačinkový dort s marcarpone se šlehačkou, jahodami a malinami.

S přibývajícím časem ale začala být hostitelka nervózní. Je právě ve složité životní situaci a prožívá těžké období – poté, co na veřejnost unikly skandální fotografie jejího manžela Braňa Mojseje ve společnosti prostitutek, došla jeho ženě trpělivost a podala žádost o rozvod. Právě proto se Nora rozhodla přenechat svou účast v pořadu Čápi s mákem zpěvačce Evě Mázikové, která do její luxusní vily dorazila ještě před příchodem ostatních hostů. A to nebylo poslední překvapení. U jejího domu v košické čtvrti Pereš se objevila Lída Žamberyová, žena, která měla za úkol předstírat, že je také celebrita.
Teprve na konci prvního večera prozradila své poslání – bude tajným arbitrem, který také zhodnotí výkony hostitelů čísly na stupnici od jedné do devíti.

Jakmile hosté dorazili do vily Nory Mojsejové, místo vřelého přivítání je čekala dusná atmosféra. Překvapené hostitelce se totiž plný dům hostů a členů štábů znelíbil a dožadovala se nápravy, jinak chtěla nechat všechny vyvést ochrankou. Nakonec na místě mohly zůstat kamery i celebrity a hostina se mohla uskutečnit. Jak večeře v luxusní košické domácnosti Nory Mojsejové probíhala? Proč se Iveta Bartošová schovávala na terase a proč bylo bodování výkonu první hostitelky rozpačité? Zachránila to alespoň zábavou v podobě módní přehlídky?

Nejen na to se můžete těšit v nejlepší česko-slovenské kuchařské show Čápi s mákem, kterou vysílá Televize PRIMA od pondělí 30. srpna ve 20.00. Slovenští diváci uvidí tuto show pod názvem Kapor na torte od pondělí 30. srpna na TV JOJ.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích:

Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích
Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích
Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích
Čápi s mákem - luxus i dusná atmosféra v Košicích
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tento díl mám v živé paměti.Spíše než luxus to byl nevkus a chování té ženské se rovnalo chování pubertálních dětí a nebo dojičky krav a to tu dojičku ještě urážím.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bylo to děsný .......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles