Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čas na „LAST“

31. 07. 2015 | Praktické rady
Chcete si užít pobyt u moře za výhodnějších podmínek? Přemýšlíte, že využijete nabídky tzv. last minute zájezdů? Poradíme vám, jak se v široké nabídce zájezdů na poslední chvíli zorientovat  a vybrat si v ní dovolenou podle svých představ! Vyzkoušejte 5 osvědčených rad, které vám volbu usnadní.

1.    Ani last minute nenechávejte na poslední chvíli

Představa, že nejvýhodnější je vybírat zájezd na poslední chvíli pár dní nebo dokonce hodin před odletem, je sice rozšířená, nicméně už dávno neplatí. Velmi zajímavé slevy nabízejí cestovní kanceláře často už dva až tři týdny před plánovaným termínem. V té době navíc bývá nabídka zájezdů výrazně větší, takže nemusíte dělat kompromisy, ať už jde o destinace, termín či úroveň ubytování. Příjemným bonusem tohoto řešení je čas na těšení se na vybranou dovolenou a balení bez stresu.

2.    Rozšiřte si obzory

Vybíráte-li si last minute, neomezujte si zbytečně nabídku striktně danými daty. Mohli byste tak snadno přijít třeba o skvělou nabídku devět nocí za cenu sedmi. Nebo bude váš pobyt u moře o pár nocí kratší, ale zato s all inlusive za mimořádně příznivou cenu. Je určitě dobré, když máte představu o tom, do které destinace se vydat, ale i tady platí, že výhodou výběru dovolené na last minute je možnost spontánně se rozhodnout podle vašeho momentálního rozpoložení i konkrétní nabídky.

je čas na LAST

3.    Konceptové hotely usnadní výběr

Dovolená bývá nejkrásnější částí roku, kterou si chceme užít naplno. Potěšte tedy všechny své smysly a vyberte si ubytování podle toho, co máte skutečně rádi. Pro vaši snazší a rychlejší orientaci jsou ideálním řešením  tzv. konceptové hotely, které splňují nejrůznější požadavky klientů. Můžete se tak spolehnout, že dostanete přesně to, co chcete. Konceptové hotely se zaměřují na tzv. smyslové zážitky. Jde o vybavení a úroveň hotelů odpovídající zaměření hostů. Někdo má rád čerstvě řezané květiny zdobící recepci hotelu, relaxační hudbu a měkoučké ručníky, další pak gastronomické zážitky a osobní přístup.

4.    Recenze napoví

Nesporným vodítkem pro cestovatele jsou recenze hotelů. Sebelepší fotky a podrobné informace, které získáte na internetu, vám nemohou zprostředkovat atmosféru hotelu ani zkušenosti s personálem a podobně. Sledujte proto recenze hostů na vybrané hotely.
Přímo v cestovní kanceláři si pak ještě ověřte typ pokoje a jeho popis.  V katalogu samozřejmě nemohou být fotky všech typů pokojů, které daný hotel nabízí. Součástí služeb kvalitní cestovní kanceláře je otevřený přístup a snaha poskytnout co možná nejpodrobnější informace, mezi něž ty o typu a vybavení pokoje patří.

5.    Počítejte

Cena v katalogu by podle platné legislativy měla být konečná. Odpadají tak nepříjemná překvapení, jakými v minulosti byly například palivové příplatky atp. Pečlivě ale zvažujte výhodnost nabídky jako celku, protože atraktivní cena pro dítě nebo jednoho dospělého ještě nemusí znamenat výhodnou cenu pro celou rodinu. S financemi souvisí také cestovní pojištění. Rozhodně ho nepodceňujte, a to včetně pojištění na storno zájezdu, i když se může zdát, že to je v případě zájezdu na poslední chvíli nepodstatná položka.

Zdroj, foto: CK Neckermann


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !