Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!

6. 12. 2014 | Úspěšní lidé
Alice Bendová (41) se svou dcerkou Alicí, společně s Pavlem Kožíškem (44) a jeho syny Jakubem a Matyášem přijeli podpořit děti bez rodinného zázemí. Prodávali vodní lampiony přání, které byly následně pouštěny na hladinu Vltavy.

Každý měl v dětství nějaké přání. Někdo si přeje auto, někdo jiný třeba panenku, ale děti z dětských domovů si většinou přejí rodinu a láskyplný domov. Podpora dětských snů nebyla nikdy Alici Bendové ani Pavlu Kožíškovi lhostejná a to především, když se jedná o sny dětí z dětského domova.

Kouzelník i herečka vyrůstali v plnohodnotné rodině, a právě proto se rozhodli pomoci splnit sny dětem bez rodiny. „Když si můžu vybrat mezi prací, raději vždy volím různé charitativní akce jako je například tato,“ říká Alice Bendová o akci Řeka přání, kterou organizuje nadace Letní dům.

Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!Pavel a Alice se společně vrhli do prodávání lampionů a šlo jim to jedna báseň. Lidé byli mile překvapeni, když viděli, že jim lampion spolu s dětským přáním a lístkem na horký nápoj zdarma prodává slavná herečka a kouzelník

Alice se také připojila k přítomným lidem, pro sebe a svou dcerku zakoupila lampiony, které poté společně vypustily na hladinu řeky. Pavel Kožíšek nezůstal pozadu a spolu se svojí manželkou Lucií a 2 syny vypustil na Vltavu čtyři lampiony.

Kromě slavných „prodavačů“ nechyběli na dobročinné akci, kterou podporuje i dětská televize Minimax, ani známí moderátoři, a to Pavel Nový a Petr Vacek.  Moderátoři využili příležitosti a zeptali se Alice a Pavla, jestli se už od dětství toužili stát právě tím, čím jsou dnes?

Pamatuji si, že jsem chtěla být barmankou, to jsem si jednou i doopravdy vyzkoušela,“ odpovídá s úsměvem Alice. „Již od dětství jsem chtěl být kouzelníkem a svůj sen jsem si splnil,“ dodává spokojený Pavel. Skvělou atmosféru pouštění vodních lampionů doprovázela živá hudba, vůně svařeného vína a nealkoholického punče.

Zdroj, foto: Stanice Minimax

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!:

Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!
Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!
Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!
Celebrity rozsvítily Vltavu pro dobrou věc!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !