Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ceny Anděl 2017

20. 03. 2018 | Televizní tipy
Přímý přenos udílení 27. výročních cen České hudební akademie z pražského Fora Karlín. V pořadu Ceny Anděl 2017 účinkují: J. A. R., E. Farna, D. Stypka, B. Cristovao, J. Korn, Chinaski, Mirai, Anna K., B. Poláková, Kapitán Demo a další. Moderuje L. Bouček. Režie R. Petrenko.

Hudební počiny loňského roku v podobě vydaných alb českých interpretů zmapuje 27. udílení cen České hudební akademie – Ceny Anděl 2017. Ceny vyhlašuje a hlasování organizuje Česká národní skupina Mezinárodní federace hudebního průmyslu (ČNS IFPI ). Prestižní sošku Anděla od Jaroslava Róny si odnesou jen ti nejúspěšnější interpreti, a to v rámci dvanácti kategorií.

ČT logoV roce 2017 došlo ke sloučení tzv. žánrových a velkých cen do jediné události s kategoriemi Skladba roku, Album roku, Skupina roku, Sólová interpretka a Sólový interpret roku, Objev roku, Videoklip roku, Síň slávy a dále Folk, Jazz, Elektronika a Alternativa. O vítězích rozhoduje Česká hudební akademie a speciální žánrové akademie ČHA – poroty sestavené z odborníků zabývajících se současnou českou hudbou.

Slavnostní ceremoniál Ceny Anděl 2017 proběhne ve Foru Karlín v pondělí 20. března 2018 v přímém televizním přenosu na ČT1. Veškeré hlasování probíhá elektronicky a pod dohledem notáře. Orientační seznamy vznikají na základě nominací vydavatelů, samotných skupin a přihlášek učiněných přes web www.andelceny.cz. Hlasování Akademiků v obou kolech je tajné, ale může být zveřejněno.

Ceny Anděl 2017 můžete sledovat 20. 3. 2018 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !