Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ceny Thálie 2014

28. 03. 2015 | Televizní tipy
Ceny Thálie 2014 v přímém přenosu z udílení cen Herecké asociace za mimořádné jevištní výkony uplynulého roku. Večerem Ceny Thálie 2014 v pražském Národním divadle provází Antonín Procházka.
 

Letošní předávání Cen Thálie se odehraje ve znamení čtvrtstoletí existence Herecké asociace, která nejlepší interpretační výkony na českých jevištích oceňuje. Mezi nominovanými je i letos řada známých tváří, ale také herců, zpěváků a tanečníků, kteří se na jevišti Národního divadla představí poprvé. V činoherní kategorii mimo jiné Vilma Cibulková za Divadlo v Řeznické nebo Věra Hlaváčková z Jihočeského divadla, Ondřej Brousek z Divadla na Vinohradech nebo Michal Isteník z Městského divadla Brno.

Ceny Thálie 2014Dvě nominace za muzikálovou roli mají Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě a pražské Divadlo Hybernia, baletní kategorii téměř ovládlo pražské Národní divadlo s výjimkou Richarda Ševčíka z Plzně. Plzeňské Divadlo J. K. Tyla a pražské Národní mají také nejvíce nominací v opeře. Letošní ročník má i jednu kuriozitu. Vůbec poprvé se do širších nominací dostal také herecký výkon posluchače vysoké divadelní školy. Získal ji Petr Šmíd za roli Kabaretiéra v Divadle Disk.

Vidět tuto muzikálovou inscenaci slavného Kabaretu ovšem lze vidět jen do poloviny června, kdy odcházející ročník předává jeviště mladším kolegům. Nominace jsou rozdány, ale jak to nakonec vše dopadne, uvidíte až v přímém přenosu. Uvádět jej bude letos opět herec, režisér a úspěšný autor divadelních komedií Antonín Procházka.

Ceny Thálie 2014 můžete sledovat 28. 3. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už se těším a po nich klauni.....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles