Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čepice na tuhou zimu

11. 01. 2011 | Trendy

Podle předpovědí nás letos čeká tuhá zima a to se neobejdete bez přikrývky hlavy. Vyřešit to můžete stylově a pořiďte si čepici nebo klobouček, který vás nejen zahřeje, ale budete vypadat skvěle a doplní váš šatník.

Díky zimní čepici budete v mrazivém počasí neustále v teple a pokud si myslíte, že čepice nesluší každému, pak jste na omylu. Pokud si zvolíte tu správnou čepici, která vám skvěle padne, pak jistě změníte názor. Na výběr je totiž obrovské množství zboží, různé typy i materiály.

 

Pokud nebudete dostatečně zahřívat svoji hlavu, začnou vaše uši trpět a pak se mohou dostavit různé příznaky bolesti hlavy, záněty uší a podobně. 

 

Mezi oblíbené stále patří pletené čepice, které vypadají skvěle, a navíc dokáží perfektně zahřát. Díky mnoha různým barvám a tvarům si jistě vybere každý. Velkým hitem letošní zimy jsou čepice s bambulí a kšiltem. Bambule na čepici sice působí rozverně, ale slušivě a budete vypadat mladší a kšilt vás ochrání před deštěm. Kombinace bambule s kšiltem je tedy naprosto ideální a hlavně moderní. V dnešní době se už nemusíte spoléhat na babičky a jejich pletené výtvory, ale na trhu je nepřeberné množství různých typů pletených čepic, baretů, kšiltovek, laponek, trpasličích vzorů a to vše z nejrozmanitějších druhů barev a materiálů. Vybrat si můžete od nejmenších čepiček pro miminka až po seniory.

 

Velmi moderní jsou také čepice s tzv. spadenou zadní částí. Taková čepice se hodí především k rozpuštěným delším vlasům. Budete v ní působit sexy a uděláte i něco pro své zdraví. Zima dává přednost hlavně barevným a vzorovaným kouskům, vévodí zelená, žlutá, červená a fialová barva. 

 

Čepice je důležitá nejen pro nás dospělé, ale především pro malé děti. Absolutní bombou jsou skřítkovské čepice pro miminka. Vaše děťátko jí může nosit nejen v chladném počasí, ale třeba i na focení a bude vypadat kouzelně. Pro mladé slečinky je velice vkusná a pěkná čepice zvaná laponka. Laponka je podšitá a příjemně hřeje. Pro chlapce a mladé muže je zase ideální oteplená čepice, i když pánové to neradi přiznávají, ale i oni v chladnějším počasí ocení pokrývku hlavy, pro ně se hodí nenápadná, ale teplá.

 

Absolutním hitem letošní zimy je fialová čepice se šálou, která bude slušet hlavně světlovláskám a nejlépe vynikne v kombinaci se světlou bundou nebo kabátem. Bambulky pak dodají čepičce dívčí šmrnc.

 

Pro ty, které milují barety, které se po několik desetiletí držely v pozadí, ale v posledních několika letech jsou  skutečnou stálicí, je vhodný pletený baret. Pletený baret nosí jak mladá děvčata, tak i zralé dámy. K němu se hodí pěkná pletená šála. Pro letošní zimu budou v modě teplejší odstíny barev.

 

A na závěr pro ty, které mají doma domácího mazlíčka, i pro ně se už dá sehnat pěkná čepička nebo kšiltovka, aby Vašemu pejskovi bylo teploučko.

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Čepice na tuhou zimu:

Čepice na tuhou zimu
Čepice na tuhou zimu
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Řeším to pletenou čelenkou a kapucí. Čepici jen při -20.
Obrázek uživatelky
profil
čepice taky nenosím ale kapuce joSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čepice moc ne, ale kapuce anoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čiapky nosím málo
Obrázek uživatelky
profil
problém s ušima a bez čepice bych to odskákala, žádná mi nesluší, tak to řeším hlavně čelenkami, nejvíc mi vyhovuje od KAMY, doporučujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles