Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česká Miss 2008 se blíží!

31. 01. 2008 | Úspěšní lidé
Opravdu netradiční velkolepá show plná překvapení, nejen domácích ale i světových hvězd a především napínavý souboj o titul Česká Miss 2008 proběhne už tuto sobotu 2. února 2008 od 20hodin na TV Nova.

Zcela originální show nového formátu, která se uskuteční v prostorách ryzyňského letiště v Praze jaká tady ještě nebyla! Soutěžit o luxusní zájezd do Thajska máte milé ženy právě při sledování přímého přenosu České Miss 2008, stačí jen poslat esemesku své favoritce a štěstí už si Vás samo najde.

„Vítězky se mohou radovat, dostanou ceny za více než pět milionů korun. Během finálového večera budou diváci volit svou kálovnu krásy a to prostřednictvím esemesek. Jeden právě z hlasujících diváků navíc vyhraje exkluzivní dovolenou v exotickém Thajsku. Má možnost navštívit stejná atraktivní místa jako naše finalistky České Miss 2008, které v této zemi úsměvů natáčely během lednového soustředění medailonky,“ svěřil se nám zdroj, na tiskové konferenci v restauraci Daylong v centru Prahy, který s Českou Miss spolupracuje již delší dobu.

Česká Miss 2008 se blíží! Organizátoři i ředitelka České Miss 2008 Michaela Maláčová slibují divákům nezapomenutelný zážitek na který budou dlouho vzpomínat. Letošní ročník soutěže krásy bude opravdu vyjímečný. Program finálového večera oživí atraktivní a exkluzivní záběry ze soustředění finalistek v Thajsku. Změny v České Miss se dotknou tradiční volné disciplíny.

„Rozhodli jsme se tentokrát, že volnou disciplínu, která tu byla pokaždé, zrušíme. Myslíme si, že to mají každé soutěže krásy, chceme dokázat, že i bez volné disciplíny uděláme náš program ještě zajimavější. Volnou disciplínu nahradí fotoateliér s exotickými zvířaty. Každá ze superšestice bude na jevišti pózovat s gepardem, hadem či sokolem. Tato zvířata jsou speciálně vycvičena pro šoubyznys, dívky se nemusí bát, že by jim nějak ublížili,“ prozradila během konference Maláčová.

Celým slavnostním galavečerem bude provázet populární modelka a moderátorka Jana Štefánková se slovenským hercem Marošem Kramárem. Česká Miss 2008 se blíží! Kromě krásných něžných těl se divákům představí nejen naše ale i zahraniční osobnosti, které přijali pozvání na soutěž krásy České Miss 2008 právě do Prahy. Snad největší zážitek celého finále bude pro soutěžící legendární francouzský herec Alain Delon, který slavnostně navlékne šerpu nové České Miss. Podle našich informací, právě herec Alain Delon přicestuje do České Republiky jen kvůli České Miss 2008 a bude rovněž i předsedou poroty. Z našich uměleců se představí pan Petr Hapka, skupina Wanastovy Vjeci, No Name a těšit se můžete na objev roku 2006 skupinu Gipsy.cz.

V porotě tentokrát zasednou nejen zástupci generální a mediálních partnerů ale rovněž účast na České Miss 2008 si nenechá ujít olympijský vítěz Roman Šebrle, topmodelky Petra Němcová a Tereza Maxová, Radek Gipsy Banga ze skupiny Gipsy.cz, který je zároveň českým velvyslancem evropského roku rovných příležitostí pro všechny, ředitel pražské zoologické zahrady Petr Fejk i ředitelka celé soutěže paní Michaela Maláčová. Předsedou poroty bude francouzský herec Alain Delon.

Česká Miss 2008 v letošním roce získá nejdražší korunku všech dob v historii soutěží krásy. Ta byla poprvé k vidění na tiskové konferenci v restauraci Daylong. Ředitelka soutěže Michaela Maláčová si korunku, jejiž hodnota přesahuje milion korun s chutí vyzkoušela.

Česká Miss 2008 se blíží! Česká Miss 2008 se blíží!














Tento unikát je vyrobený ze čtrnáctikarátového bílého zlata, važí 93, 64 gramu. Její uměleck hodnota číní neuvěřitelný jeden milion dvěstěpadesáttisíc korun českých. Na korunce 1162 diamanty s 118 barevnými přírodními polodrahokamy. Je to až neuvěřitelné ale výroba tohoto klenotu , který bude nosit Česká Miss 2008 trvala přes půl roku. Dílem ALO diamonds, jehož tváří je i světově proslulá topmodelka Petra Němcová, jsou také připraveny korunky pro obě vícemiss. Dívky se jedna po druhé vyzkoušeli šperky a rozdávaly přítomným fotografům úsměvy na všechny strany.

„Teď to zatím necítíme, je to v pohodě. Vlastně to jen trénujeme na pokoji v hotelu. To právé vzrušení a napětí nás bude čekat už v pátek od rána a pak v sobotu na finálovém večeru,“ přiznala se nám jedna z finalistek.

Česká Miss 2008 se blíží! Česká Miss 2008 se blíží!














„Novinkou letošního ročního ročníku České Miss bude způsob dražby korunky. Ta se totiž uskuteční prostřednictvím internetových stránek České Miss. Dražba potrvá celé dva měsíce, kde část výtěžku z dražby bude věnován nadaci Terezy Maxové, která se zaměřuje na opuštěné děti,“ pokračuje ředitelka České Miss.

Do Prahy zavítájí, podle posledních zpráv zástupci i světově proslulých a známých agentur z Paříže, New Yorku a v neposlední řadě Milána.

„Já si myslím, že ty letošní holky jsou mnohem více zajímavější, než ty poslední. Přece jen už asi tak nějak tuší, že to není snadná cesta. Stát na mole v přímém přenosu, kde Vás v tu chvíli sledují miliony televizních diváků, není zrovna dvakrát tak příjemné, já sama jsem si to zažila v loňském roce. Přeju letošním soutěžícím a dívákům aby vybírali pozorně a sledovali na dívkách každý detail,“ svěřila se nám loňská první vícemiss Eva Čerešňáková.

Finalistky soutěže Česká Miss 2008

Česká Miss 2008 – finalistka č.1 – Lucie Matušová
Česká Miss 2008 – finalistka č.2 – Adéla Vartová
Česká Miss 2008 – finalistka č.3 – Romana Antonínová
Česká Miss 2008 – finalistka č.4 – Kateřina Štosová
Česká Miss 2008 – finalistka č.5 – Kateřina Šamanová
Česká Miss 2008 – finalistka č.6 – Eliška Bučková
Česká Miss 2008 – finalistka č.7 – Aneta Faitová
Česká Miss 2008 – finalistka č.8 – Hana Svobodová
Česká Miss 2008 – finalistka č.9 – Šárka Frýbortová
Česká Miss 2008 – finalistka č.10 – Michaela Lámerová
Česká Miss 2008 – finalistka č.11 – Elisavet Charalambidu
Česká Miss 2008 – finalistka č.12 – Aneta Sychrová


-Kep-

Foto: Ivan Gut



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !