Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 14.10. 2012

14. 10. 2012 | Televizní tipy
Největší talentová show Česko Slovensko má talent je po týdnu zpět. V šestém dílu s datem 14.10. 2012 uvidíte nejen talenty, ale i sázky, rekordy a naštvanou a zoufalou Lucii Bílou!

Kouzelníci jsou v letošním ročníku Česko Slovensko má talent nedostatkové zboží. Alergie Jara Slávika se, zdá se, rozkřikla, a tak se jich tentokrát přihlásilo opravdu málo. Pár odvážlivců se nicméně našlo a někteří to dokonce po loňském neúspěchu přišli zkusit znovu. Tomáš Fic a Martin Čermák jsou jedni z nich. A tak kouzlili, kouzlili a nakonec ke kouzlu donutili i Jara. Toto kouzlo dělá porotce pouze jednou za tři roky, o to cennější je slyšet jeho (čtete dobře) „áno“!

Česko Slovensko má talent 14.10. 2012A v šestém díle show Česko Slovensko má talent vysílaném 14.10. 2012 uvidíte kouzlit i moderátory! Jakub nechá zmizet Pycovu pětistovku, načež naštvaný Pyco nechá zmizet Jakuba! Skupina Crazy Scooters předvede, co všechno se dá dělat s obyčejnou koloběžkou, a Veronika Müllerová zase jak zahrát na kytaru bez kytary a přitom postoupit do Velkého třesku. A to i přesto, že kvůli ní Martin Dejdar přijde o peníze. Když totiž Veronika dorazí na pódium Mahenova divadla zahalená v černém plášti a o svém vystoupení nehodlá prozradit vůbec nic, Martin se vsadí s Jarem, že je to určitě striptérka. Jaký omyl!

To Ivona Žáková a Jakub Svozil, zpívající partnerská dvojice, jsou v podstatně složitější situaci, navíc se špatným koncem, což Ivona velmi těžce nese. Učitelka na mateřské dovolené Monika Olšovská přišla do Talentu soutěžit s flamencem, což nezní nijak originálně. Tedy než se ukáže, že flamenco bude tančit se psem. A tančit bude i Petr Ficek. Dlouho, předlouho, až se z toho v divadle zamotá hlava všem kromě něj. Svůj originální tanec totiž běžně trénuje i půl hodiny! Nonstop! Je zkrátka zvyklý.

Potlesk stojícího Mahenova divadla včetně celé poroty si v show Česko Slovensko má talent neužije jen tak někdo. Pouličnímu zpěvákovi Luboši Babicovi se to však 14.10. 2012 povede. Publikum zaslouženě tleská i Věře Vybíralové, která za pár minut přímo před očima diváků nakreslí velkoformátové figury svého kamaráda a moderátorů Pyca s Jakubem. Ukulele Troublemakers přišli do Česko Slovensko má talent dokázat, že i s malým nástrojem lze dělat velké věci. Jaro Slávik však jejich názor nesdílí. Co na to Martin Dejdar a Lucie Bílá? Mají hudebníci pravdu a zaslouží si postup?

V Česko Slovensko má talent můžete vidět různé věci, vynálezce strojeČesko Slovensko má talent 14.10. 2012 času se však na casting dostavil vůbec poprvé. Proč jezdit auty, když se můžeme jednoduše – a prý mnohem bezpečněji – dopravovat talířovými raketami? Ale zpět k vážným talentům, konkrétně k Patrikovi a Šárce alias Rappymu a Sharkass, kteří okouzlí divadlo improvizovaným rapem. Ani skupině Recyklas nelze upřít snahu o originalitu.

Její členové totiž hrají na popelnice na tříděný odpad. Modelka Karolína Krézlová je sice neoriginální, leč hezká, a i to někdy stačí k postupu, tedy u mužské části publika. Lucii Bílou zpívající modelka naštve. Patrik Gluchowski má taky hezký obličej a navíc tím obličejem tančí, říká porotkyně. V show je podruhé a znovu je úspěšný. Dotáhne to tentokrát až do finále?

No a na závěr opět jeden speciál. Až z Indie dorazila do Česko Slovensko má talent skupina pandžábských bojovníků Bir Khalsa Group, jejichž vystoupení byste v žádném případě neměli zkoušet napodobovat a i v televizi je jen pro otrlé. Lucie Bílá se k nim po tomto díle může zařadit. Po všech stránkách extrémní vystoupení sice odsleduje s hlavou v dlaních a šestapadesátkrát zmáčkne X, že už víc nevydrží, nakonec však indické soutěžící odmění potleskem vstoje.
 
Dívejte se na show Česko Slovensko má talent v neděli 14.10. 2012
od 20.00 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nejdřív jsem se nechtěla dívat,ale teď to sleduju.V tom posledním díle to byl masakr.Už bych takové vystoupení znovu vidět nemusela.
Obrázek uživatelky
profil
mě se ten pořad líbí,určitě budu koukat
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkno podle mě nic moc....
Obrázek uživatelky
profil
no možná nakouknu..ještě jsem se na tento pořad nedívala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles