Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 17.-18.11. 2012 – Semifinále

17. 11. 2012 | Televizní tipy
Tento víkend bude televize Prima family ve znamení talentu. V sobotu i v neděli se ve dvou semifinálových živých přenosech show Česko Slovensko má talent z bratislavské Incheby předvede osmnáct semifinalistů. Kdo z nich uspěje a postoupí do finálového kola?

Česko Slovensko má talent 17.11. 2012 – 1. semifinále:

Na začátku jich byly tisíce, ve Velkém třesku přes dvě stovky, teď jich zbylo osmnáct. Osmnáct talentů, kteří celý tento týden trénují v bratislavské Inchebě, aby v jednom z víkendových televizních přenosů předvedli co nejlepší výkon a posunuli se do finále. Soutěžící mají napilno, kromě tréninků absolvují i focení a rozhovory s médii.

Česko Slovensko má talent 17.-18.11. 2012 – SemifináleMediální pozornost si užívá zejména Jozef Pátrovič, který pečlivě hlídá každé slovo a stále dokola opakuje, že on by si z výhry 100 000 eur nenechal jediný cent. Někteří mají i starosti. Šárka z dua Reppy & Sharkass polyká jeden prášek za druhým, aby vyléčila nepříjemnou chřipku, Laserman zase po nocích na hotelovém pokoji „došívá“ a technicky vylaďuje kostým, který mu dorazil z Číny doslova před pár hodinami!

Účastníci soutěže Česko Slovensko má talent jsou rozděleni na dvě devítičlenné skupiny. V sobotu 17.11. 2012 od 20.20 se v Semifinále Česko Slovensko má talent předvede první devítka talentů v prvním semifinále. O účast ve finále zabojují Katarína Landlová, která je jedinou sólovou zpěvačkou v semifinále!

Uvidíte rovněž Miloše Malého, snad nejnervóznějšího kouzelníka v Česku i na Slovensku a jediného, kterému se podařilo přesvědčit Jaro Slávika, že kouzla do této soutěže patří. Na pódiu se představí i roztomilá dětská taneční skupina Jumbochicks. Vítěz diváckého SMS hlasování Jozef Pátrovič si semifinále dokázal vybojovat až při své třetí účasti v Česko Slovensko má talent.

Ján Polák
byl při příchodu na pódium v Mahenově divadle v minulém Česko Slovensko má talent v Brně noční můrou Jaro Slávika, teď je naopak jedním z jeho největších favoritů. Výjimečný je nejen svým talentem, ale především svým image. V semifinále se můžete těšit na jeho podání Joe Cockera.

Skupina Credance se minulý rok na Velký třesk nedostavila, tento rok z něj postoupila jako jediná dospělá taneční skupina. Velkým překvapením pro porotu i diváky bylo vystoupení dua Quixiano. Do talentu totiž jako jedni z mála přinesli něco, co ještě nikdy nikdo neviděl.

A v této tradici chtějí pokračovat i v semifinále, kdy po klavíru nebudou skákat dva, ale rovnou čtyři. V sobotním semifinále se představí i Alex Dowis, který v Česko Slovensko má talent předvedl absolutní premiéru light art, neboli kreslení světlem, a porotu dojal k slzám. Nebude chybět ani Esther Lubadika, zpěvačka původem z Angoly, která kromě toho, že dobře zpívá, taky skvěle tancuje. Máte se rozhodně na co těšit!

Česko Slovensko má talent 18.11. 2012 – 2. semifinále:

A dlouho si neodpočinete. Druhé semifinále Česko Slovensko má talent totiž následuje už v neděli 18.11. 2012! Od 20.20 se na Prima family představí druhá devítka, opět nabitá hvězdami. Znovu se můžete těšit na improvizovaný rapp z díly Reppyho & Sharkass, kteří jako jediní nemohou v Bratislavě pořádně trénovat, jejich vystoupení je totiž hlavně improvizace. Nové a nečekané představení chystá i formace Teulis, kteří nadchli stínovým divadlem.

V druhém semifinále Česko Slovensko má talent, které proběhne 18.11. 2012Česko Slovensko má talent 17.-18.11. 2012 – Semifinále se představí i Andrej Kampf, jeden z postupujících, který si účast v semifinále vybojoval už v divadle a ve Velkém třesku se vůbec nepředstavil – nemusel tam. Svým smutným příběhem, kdy jeho sestru i otce opustila matka, dojal malý bubeník lidi v obou zemích. Hrát na bubny bude tentokrát na speciální nakloněné plošině.

Jozef Pavlúsik přišel pár dnů před Velkým třeskem o zub. To už je ale minulost. Nový zub je na svém místě a Jozef Pavlúsik chystá vystoupení, ze kterého by divákům měla naskočit husí kůže. Uvidíme... A uvidíme i folklorní soubor Vánok, který v divadle nadchnul lidovými tanci na hudbu Michaela Jacksona natolik, že jeho členy poslala porota do semifinále bez nutnosti projít Velkým třeskem. Do semifinále se dostala i Elektrashow se svým vystoupením burlesque. Může však ještě něčím překvapit? Chystá se na to: do Bratislavy si přivezla kupu vějířů a zbrusu nový kostým.

A jaké kamínky bude mít na těle nalepené tentokrát? Máme se prý nechat překvapit. Nový kostým si objednal i Laserman. Jeho výroba se však oproti původním plánům trochu protáhla, a tak Laserman bude mít ještě co dělat, aby do neděle stihnul připravit výjimečnou show, kterou si pro tuto soutěž vymyslel. Těšit se můžete i na The Apples, hudební skupinu složenou pouze z děvčat, a také na dogdancing v podání Moniky Olšovské a jejího psa. Ve Velké Británii i v Rakousku se dogdancingové číslo stalo absolutním vítězem talentu. Jak se mu bude dařit u nás a na Slovensku?

Sledujte v sobotu 17.11. 2012 i v neděli 18.11. 2012 vždy do 20:15 semifinále Česko Slovensko má talent na Prima Family.
Kromě skvělých čísel vás čeká i překvapení!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !