Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 6.10. 2013

6. 10. 2013 | Aktuality
Show Česko Slovensko má talent 2013 pokračuje a s ní i další neuvěřitelné talenty a jejich příběhy! Kdo v neděli uslyší od hvězdné poroty „ano“ a kdo se vrátí domů s nepořízenou? A koho v závěru dílu pošlou diváci svými SMS hlasy do semifinále? Uvidíme!

Soutěžící, kteří pilují vystoupení do poslední minutky, vkládají do účasti na castingu obrovské naděje! Patří k nim i Nikol Karolová, která neměla zrovna snadný život, ale rozhodla se o své štěstí bojovat… A s nesmrtelným hitem Whitney Houston jí to vyšlo naprosto skvěle, porota byla z jejího zpěvu nadšená! Na podiu také zazáří nenápadná, ale o to atraktivnější taneční skupina Moving lights, která předvede, jak úžasně lze propojit světlo s pohybem.

Česko Slovensko má talent 6.10. 2013V show Česko Slovensko má talent 2013 Také uvidíme malujícího vyučeného automechanika „Malýho Dejva“, který i přesto, že když přijel na casting, neměl ani na cestu zpátky, odcházel z podia s pětistovkou EUR v kapse.

Tedy se Slávikovou pětistovkou! Ten byl z jeho obrazu tak nadšený, že ho od něj na místě rovnou koupil! "Tolik peněz jsem snad v životě neviděl! Teď jsem bez práce, a tudíž nemám ani peněz nazbyt. Kdyby mi produkce nezaplatila cestu a náklady na malířské potřeby, nemohl bych si dovolit na casting vůbec dojet,“ svěřil se dojatý Dejv.

A pozor, v show Česko Slovensko má talent nás čeká nás i vystoupení charismatického devětačtyřicetiletého Mukhtara Contortiona, který svými schopnostmi naprosto vyšokuje celé divadlo! Těžko uvěřitelný výkon tohohle „bezpáteřního“ pána z Ruska jste v životě neviděli!

Sledujte show Česko Slovensko má talent 2013
v neděli 6.10. 2013 ve 20.15 na Primě!

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !