Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Češky se zajímají o plastiku intimních partií

11. 04. 2015 | Péče o tělo

Místo v ordinacích hledají informace na internetu


České ženy pomalu překonávají stud a začínají řešit, jak zlepšit svůj intimní život. Statistiky  za poslední roky totiž dokazují, že české ženy stále častěji využívají plastickou gynekologii. K zákrokům je nejčastěji vedou komplikace po porodu nebo přechodu a někdy nespokojenost se vzhledem genitálií. Společnost na intimní zákroky genitálií teprve zvyká.

Téměř polovina dospělých žen středního a vyššího věku uvádí, že není schopná dosáhnout sexuální satisfakce. Často s tím souvisí i problémy s intimními partiemi po porodu nebo v souvislosti s přechodem.

Největší zájem mají o labioplastiky (modelace malých stydkých pysků). Měsíčně si tento zákrok vyhledá až 1300 uživatelek internetu. Že se ženy o tyto operace zajímají i ve chvíli, kdy je neplánují podstupovat, dokazuje i fakt, že samotnou cenu zákroku si hledá jen devadesát uživatelek měsíčně. Nejčastější jsou labioplastiky.

labioplastikaBoj proti tabu


Proti zažitým tabu gynekologických plastik se snaží bojovat i odborníci -  lékaři se snaží dokázat, že plastické operace ženských partií nejsou nic, za co by se měly pacientky stydět. Důvodem k zákroku často bývá například nedostatečná pevnost tkání pánevního dna způsobená porodem nebo stárnutím. Tyto problémy může vyřešit jednoduchý zákrok.

Za odborníky z plastické gynekologie přichází ale pacientky i z jiných důvodů. Nejčastěji kvůli rejuvenaci (omlazení intimních partií) či hymenoplastice (obnova panenské blány). Hymenoplastiku si některé vybírají z náboženských důvodů, jiné zahajují společný život s novým mužem, a operaci považují za důležitý krok k vymazání starého vztahu. Oproti labioplastice je ale o hymenoplastiku menší zájem i v internetovém vyhledávání. Měsíčně si tento zákrok vyhledá zhruba padesát žen.

Zdroj: Gyncentrum


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !