Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Český slavík Mattoni 2010

26. 11. 2010 | Televizní tipy
Výsledky 45. ročníku prestižní ankety Český slavík Mattoni 2010 o nejpopulárnější interprety české hudební scény budeme znát již v sobotu 27. listopadu. Přímý přenos předávání cen, který začíná ve 20 hodin, bude z budovy Státní opery Praha vysílat televize Nova. Ta je současně generálním mediálním partnerem akce. Slavnostním večerem provede diváky v sále i u obrazovek moderátor Libor Bouček.

Finálový večer 45. ročníku ankety Český slavík Mattoni 2010, která je barometrem popularity na české hudební scéně, se letos uskuteční v sobotu 27. listopadu ve Státní opeře Praha, v přímém přenosu jej bude vysílat televize Nova. V kategorii zpěvák a zpěvačka budou loňské umístění obhajovat Karel cesky-slavik-mattoni-2010Gott, Petr Kolář a Daniel Landa, Lucie Bílá, Lucie Vondráčková a Ewa Farna. V kategorii nejlepší hudební skupina to budou kapely Kabát, Chinaski a Divokej Bill.

Zároveň bude vyhlášen vítěz v kategorii Objev roku, která je určena pro nové interprety, Skokan roku, kterým se stane ten, kdo se oproti loňskému roku posune výš o největší počet příček, Absolutní slavík, což je cena pro držitele či držitelku celkově nejvyššího počtu hlasů, Nejhranější písnička Rádia Impuls a Slavíci bez hranic, v níž se volí nejoblíbenější slovenský interpret v Česku (loni jím byla skupina No Name).

Na slavnostním večeru vystoupí kromě vítězů jednotlivých kategorií také Martin Chodúr, Marek Ztracený, Ewa Farna, Petr Kolář, Jana Kirschner, Tomáš Klus, Olga Lounová, Xindl X, Anna K a kapely Olympic a Chinaski. I tentokrát zazpívají všichni účinkující živě za doprovodu vlastních skupin nebo doprovodné kapely Pajky Pajk Martina Kumžáka.

Mezi předávajícími se objeví mj. Pavel Šporcl, Miroslav Žbirka, Gabriela Osvaldová, Eva Urbanová, Ondřej Brzobohatý, Jan Kraus a další.

Český slavík Mattoni 2010 letos také pokračuje v udělování pocty vynikajícím zpěvákům, který hudební svět již opustili. Letos to bude Petr Muk, jehož píseň Tančíš sama zazpívá Petr Kolář.

Přímý přenos slavnostního vyhlášení výsledků 45. ročníku hudební ankety Český slavík Mattoni 2010 se uskuteční pod režisérskou taktovkou Michaela Čecha, moderovat bude Libor Bouček.


Český Slavík Mattoni 2010 v sobotu 27. listopadu ve 20 hodin na TV Nova


Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
za chvílku sa to vyjasní, kto má zlatý hlas
Obrázek uživatelky
profil
Máte pravdu. Já teda patřím mezi ty mladčí a teda po Gottovi určitě nešílím a Bílá se mi líbí jen jako moderátorka, takže bych ji hlasy určitě neposlala. Ale dívat se budu, těším se na vystoupení některých zpěvákůSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tato soutěž již dávno nemá tu prestiž, terou mívávala. V záplavě různých anket, které jsou velmi snadno zmanipulovatelné, již tolik lidi neláká. Stejně opět vyhraje Gott, takže není nač se dívat! Nebo na uječenou Bílou? Neříkejte mi, že mladí šílí právě po těchto dvou a starší generace žádné SMS neposílá, nebo pouze velmi vyjímečně, máme docela jiné starosti.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles