Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Český žurnál: Reality

24. 11. 2020 | Televizní tipy
Vlastní bydlení je významným krokem k samostatnému životu. Jakou ale mají dnes mladí lidé šanci odpoutat se od rodičů? Situaci na trhu nemovitostí se vydala prozkoumat režisérka dokumentu Český žurnál: Reality B. Chalupová s přáteli (Premiéra)

Dokument Český žurnál: Reality Barbory Chalupové zkoumá aktuální možnosti vlastního bydlení mladých lidí v Česku, kteří se rozhodli nebydlet již u rodičů a postavit se na vlastní nohy. Sám název je pro film klíčový – jednak představuje reality jako objekty k bydlení, naznačuje i použitou metodu reality show formou účelově pro film vytvořené stolní hry Reality.

Český žurnálTa spočívá v tom, a odtud se odvíjí i příběh filmu, že tři účastníci hry – sama autorka a její dva přátelé – si losují jednotlivé možnosti bydlení a podle toho, jaký los na koho padne, vydává se do „reality“ zkoumat možnosti, které se nabízejí.

Prošetří tak nájemné bydlení, podnájmy, byty v osobním vlastnictví, sdílené bydlení, ale ukazuje se, že pro současného mladého člověka není vůbec jednoduché bydlet ve vlastním nebo v nějakém levnějším objektu. Jsme zkrátka v rukou developerů, bank a  kšeftmanů s byty.


Český žurnál: Reality můžete sledovat 24. 11. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Český žurnál: Reality:

Český žurnál: Reality
Český žurnál: Reality
Český žurnál: Reality
Český žurnál: Reality
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !