Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015

12. 04. 2015 | Televizní tipy
Další životní a parlamentní volby nezaměstnaných žen v 3. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna. Pokračování nového dokumentárního seriálu ČT.

Do života šestice nezaměstnaných hrdinek zasáhnou v v 3. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna říjnové volby roku 2013. Rekordní nezaměstnanost, která se aktuálně týká asi šesti set tisíc lidí, nutí i sváteční voliče přemýšlet o dalším politickém vývoji v zemi.

Bára z 3. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna jako obvykle zasedá ve volební komisi. Naději na práci momentálně spojuje hlavně s realitní kanceláří, kde se zaškoluje na makléřku. Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015Lída obchází hornickou kolonii na Ostravsku s letáčky s nadějí lépe uplatnit svoji mobilní pedikúru, ale místní lidé mají hluboko do kapsy. Katka o volbách neví, na úřad práce se chodí omlouvat s astmatem a v hledání místa zatím stagnuje. Šárka v Litvínově studuje programy všech stran, než se rozhodne.

Po neúspěchu s dotací se zaměřuje na hledání sponzorů pro svou agenturu z řad průmyslových podniků v kraji. Martina z 3. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna je politikou znechucená, ale navzdory krizi v manželství jde volit i s tříletými dvojčaty. Pokračuje v plánech na otevření restaurace. Soňa má před sebou vyhlídku práce s umírajícími, ale reálná představa finančního ocenění jí bere motivaci. Šest žen, šest příběhů hledání uplatnění a existenční jistoty. Jakou práci najdou? Jaký vliv má nezaměstnanost na jejich vztahy? Třetí díl nového dokumentárního seriálu režisérky Veroniky Korčákové Sobkové.

3. díl dokumentárního seriálu Cesta ze dna můžete sledovat 12. 4. 2015 od 17,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015:

Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015
Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015
Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015
Cesta ze dna – 3. díl – 12. 4. 2015
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !