Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesta ze dna – 5. díl – 26. 4. 2015

26. 04. 2015 | Televizní tipy
Vánoční pohoda v rodinách žen bez práce? Dokumentární seriál. Blíží se Vánoce a Katka z 5. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna pořád nezavadila o práci. Nepříjemný pocit z dlouhé stagnace ji zavede do neziskové organizace IQ Roma servis, kde žádá o jakoukoliv brigádu.

Šárka s Vráťou z 5. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna si dávají pauzu od řešení své existenční situace a jedou si odpočinout na víkend do lázní. Ani tam ale nenajdou klid. Martina se s malými dvojčaty vydává na vánoční trh koupit stromeček. Adventní čas ji přiměje k nelítostně upřímné bilanci v pracovním i soukromém životě. Bára se na Vánoce těší, dluhy Cesta ze dna – 5. díl – 26. 4. 2015zaplatila díky půjčce od rodičů a na chvíli se může s úlevou soustředit pouze na vánoční přípravy.

Soňa v 5. dílu dokumentárního seriálu Cesta ze dna se stále nechce vzdát svého snu, že bude pracovat v oboru sociální a pastorační práce. Advent prožívá duchovně, v modlitbách prosí za všechny nezaměstnané.

Lída se s dcerou Luckou odhodlá k návštěvě pražského kardiologa, aby zjistila, nakolik dceřin stav nadále vyžaduje stálou péči. Dobrá zpráva je obě překvapí. Šest žen, šest příběhů hledání práce a existenční jistoty. Jaký vliv má nezaměstnanost na jejich vztahy? Pátý díl dokumentárního seriálu Veroniky Korčákové Sobkové.

5. díl dokumentárního seriálu Cesta ze dna můžete sledovat 26. 4. 2015 od 17,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !