Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cestománie: Norsko - Cesta k severu

4. 08. 2017 | Televizní tipy
Cesta působivou krajinou skandinávské země od královského paláce v Oslu až k laponským pastevcům sobů (2002). Scénář a režie pořadu Cestománie: Norsko - Cesta k severu P. Marek.


Norsko je země půlnočního slunce, impozantních fjordů, ostrovů a rybolovu. Z nejstaršího skandinávského města Osla jsme se vydali na dalekou cestu nádhernou přírodou až za polární kruh.


Členitým pobřežím, kde strmé skály lemují stovky zálivů, jsme doputovali do druhého největšího norského města Bergenu s vyhlášeným rybím trhem. Dech se nám zatajil nejen při výhledu na nejdelší fjord Sognefjord či na největší evropský ledovec Jostedallbreen, ale i při skutečné bouři, která nás zastihla na širém moři.


Cestománie: Norsko - Cesta k severuO úchvatné přírodní scenérie nebyla nouze ani v Laponsku, cíli naší cesty, kde jsme překročili polární kruh a seznámili se se zdejšími pastevci sobích stád. Zkrátka naše putování vás přesvědčí o tom, že tato krásná země má skutečně výstižný název: Noreg – cesta k severu.


Pořad Cestománie:

Norsko - Cesta k severu

uvidíte 4. 8. 2017 od 16,15 hodin na ČT1









Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cestománie: Norsko - Cesta k severu:

Cestománie: Norsko - Cesta k severu
Cestománie: Norsko - Cesta k severu
Cestománie: Norsko - Cesta k severu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !