Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nikdy nekončící léto v Dominikánské republice

30. 09. 2010 | Amerika
Podzim už pomalu klepe na dveře a spousta z nás stále vzpomíná na teplé slunce, vodu a letní náladu. Představte si, že existuje země, kde léto trvá téměř celý rok a můžete si zde i v zimě užít léto plnými doušky. Touto zemí je perla karibské oblasti jménem Dominikánská republika.

Zavřete oči a nechte se unést do země, kde slunce svítí 365 dnů v roce a jedinou vaší starostí je, najít si místo na některé z nádherných panenských pláží.  Ať už to budou pláže v Punta Cana a Bávaro na východě, pláže v Cabarette na severu nebo pláže v Las Terrenas na poloostrově Samaná, určitě to bude správná volba.  Dominikánská republika má nejkrásnější a nejlepší pláže na celém světě a návštěva této destinace je splněným snem každého milovníka letní dovolené.

A kde najít ty nejlepší pláže? Nádherným místem je východní pobřeží a zejména oblast Punta Cana a Bávaro, kde naleznete ty nejkvalitnější pláže celé karibské oblasti. Dlouhé pláže, posypané tím nejjemnějším bílým pískem, dominikanska-republikaazurově modré moře a líně se kymácející kokosové palmy ve větru. I takto by bylo možné Punta Canu popsat.  Punta Cana však není pouze místem pro příjemné lenošení na pláži, ale i místem, kde se můžete oddávat spoustě zajímavých aktivit. Od šnorchlování, potápění, plavby v lodích s průhledným dnem, projížďky na koních po pláži nebo se můžete vydat na výlety k přírodním pramenům, lagunám nebo navštívit tisícileté jeskyně Fun Fun, Cuevas de las Maravillas. V případě, že byste chtěli svůj odpočinek v Punta Caně spojit s příjemnou hrou golfu, pak zde máte k dispozici 18jamkové golfové hřiště navržené světoznámým golfovým architektem Petem Dyem.

Panenské pláže v Punta Cana jsou lemovány luxusními all-inclusive hotelovými komplexy, které splní všechny vaše představy. Každý hotelový resort je připraven vás maximálně hýčkat a splnit i ta nejtajnější přání. Při všech wellness procedurách naplno pocítíte, jak vám do žil proudí nová energie, kterou můžete využít při radě různých zajímavých aktivit. Ať už se však rozhodnete vyzkoušet  wellness služby, masáže, zábaly nebo raději upřednostníte odpočinek u hotelového bazénu s piňa koladou v ruce, neuděláte rozhodně chybu. Máte-li rádi luxus té nejvyšší kvality a zároveň skvělou zábavu, pak si určitě opatřete letenku směr Dominikánká republika a rezervujte ubytování v některém z nádherných hotelů v Punta Caně.  K dispozici vám budou například Sanctuary Cap Cana, Casa de Campo, Majestic Elegance Spa, Casino & Golf Resort, The Westin Roco Ki Beach & Golf Resort a další.

plaz-cap-canaUpřednostňujete-li však klidné pláže s malým počtem návštěvníků, pak se vydejte na Playa Bahoruco. Několika kilometrové pláže táhnoucí se podél pobřeží, nádherné útesy a nedotčená příroda tvoří hlavní atributy této lokality.

Playa Las Terrenas je jedna z dalších z úžasných pláží Dominikánské republiky, které se nachází na severní části poloostrova Samaná. Zlatavý měkký písek a neuvěřitelná barevná paleta vodní hladiny vytváří neopakovatelnou kombinaci a pohled na ni je skutečným zážitkem. Všem návštěvníkům jsou k dispozici několika kilometrové pláže, korálové útesy, které můžete objevovat. Každý rok, od ledna do března, sem také z Grónska připlouvá 3000 až 5000 plejtváků o délce až 18 m, aby zde vyvedli své potomstvo. Pohled na tyto obrovské vodní tvory je skvělá podívaná.
Pokud budete chtít ochutnat z další široké nabídky Dominikánské republiky a vyzkoušet některé vodní sporty, pak se určitě vydejte na pláž Cabarete. Tato pláž je jednou z deseti celosvětově nejlepších pláží pro windsurfing a kiteboarding. Žádné útesy, vysoké vlny a silný vítr vytváří ty nejlepší podmínky pro vyzkoušení vodních sportů v Dominikánské republice.  
Ať už bude u nás doma teplo nebo mráz, Dominikánská republika a její nádherné pláže jsou po celý rok připraveny na vaši návštěvu. Více informací o Dominikánské republice naleznete také na www.GoDominicanRepublic.cz  

Zdroj: Godominicanrepublic.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
wau. krásne fotky na snívanie...skvelý článoček
Obrázek uživatelky
profil
Krása a zase krása
Obrázek uživatelky
profil
nepohrdnem takým výberom
Obrázek uživatelky
profil
nepohrdnem takým výberom
Obrázek uživatelky
profil
dufam, že sa tam pozriem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles