Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co podniknout na začátku prázdnin? 8 + 1 tip na akce v Beskydech

19. 06. 2016 | Česká republika
-Komerční sdělení-

VELKÉ KARLOVICE – Krásné letní počasí přímo vybízí k výletům do přírody. Hledáte zajímavé tipy, jak si je zpestřit na konci června a začátku letních prázdnin? Vypravte se do Velkých Karlovic, jen pět kilometrů za českou hranicí. Každý víkend se tu něco děje a na své si přijdou děti, sportovci, gurmáni i milovníci folklóru. Z tipů na nejbližší dny si určitě vyberete:


Sečení luk na Soláni

Sečení luk na Soláni – 24. června 2016

Zažijte atmosféru dávných letních dnů, kdy se sekáči společně vydávali kosit louky. V pátek 24. června uvidíte na hoře Soláň ukázky tradičního sečení trávy kosou. Slavnostní salvou a prvním zásekem luk se představí portáši. Součástí akce Sečení luk na Soláni bude i folklórní vystoupení a také oblíbená soutěž sekáčů.

Letní karlovská padesátka – 25. června

Tradiční turistický pochod krásnou krajinou Beskyd u Velkých Karlovic nabídne v sobotu 25. června pět tras různé náročnosti v délce od 10 do 50 kilometrů. Jsou koncipovány tak, aby bylo možné si cestu během pochodu podle momentální kondice zkrátit či naopak prodloužit. Všechny trasy vedou kolem rozhledny Miloňová, ta nejdelší i přes obě další místní rozhledny Sůkenická a Ztracenec. Nejkratší trasa je vhodná i pro děti. Odměnou v cíli pro účastníky je valašský frgál. Více informací

Soutěž o nejlepší sýr a Formanský den – 2. července 2016

Akce prezentující produkty regionálních výrobců sýrů se koná v sobotu 2. července ve Spa hotelu Lanterna. Návštěvníci mohou ochutnat soutěžní vzorky a přiučit se, jak kombinovat chuť sýrů s víny. Ve stejný den můžete zajít také na Formanský den k Penzionu U Dorňáků, kde vás čekají vás ukázky práce s koňmi, zvěřinové hody a živá muzika, nebo na Saunovou noc ve Wellness Horal.

Závod horských kol BIKE VALACHY – 9. července 2016

BIKE ValachyZapojte se do závodu horských kol BIKE VALACHY v sobotu 9. července. Díky členité krajině kolem Velkých Karlovic je skutečnou lahůdkou pro bikery. Na výběr máte dvě trasy různé náročnosti v délce 20 a 45 kilometrů. Uskuteční se i závody na kratších trasách pro děti, vše se startem, cílem a doprovodným programem u hotelu Galik (ještě jsou i volné pokoje k ubytování). Při on-line registraci máte zvýhodněné startovné.

Za relaxací do Wellness Horal

Ať už pojedete do Velkých Karlovic kdykoli, přibalte plavky a navštivte relaxační centrum Wellness Horal v hotelu Horal. Koupání v trojici slaných bazénů si můžete zpestřit relaxací na venkovních terasách, saunováním či exotickou masáží, kterými je wellness vyhlášené široko daleko.
Wellness hotel Horal
Doporučujeme:
Skvělým kompromisem mezi „pouhou“ masáží a dovolenou je Wellness den pro zdraví s celodenním pobytem ve wellness, masáží a tříchodovým fitness obědem.

Novinka pro gurmány:

Kurzy pečení frgálů

Zpestřete si letní návštěvu Velkých Karlovic neobvyklým zážitkem, naučte se péct valašské koláče - frgály. Kurzy pečení frgálů se budou konat v červenci a srpnu vždy v úterý a sobotu od 10 hodin. Vhodné pro děti i dospělé.

Zvýhodněné pobyty před hlavní sezónou

Využijte posledních dnů v červnu, kdy je možné ve Velkých Karlovicích užívat mezisezóny před letními prázdninami. Nejluxusnější karlovický Spa hotel Lanterna k tomu nabízí zvýhodněné ceny. Užijte si klid a romantiku ve dvou. V ceně je snídaně, večeře a neomezený vstup do hotelového L-Spa a do Wellness Horal v hotelu Horal.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !