Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dolní Morava se připravuje na aktivní jaro se zábavou a relaxem pro celou rodinu

1. 02. 2018 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Stezka v oblacích
















Konec lyžařské sezóny můžete oslavit s úsměvem na rtech. Horský resort Dolní Morava totiž chystá na jaro spoustu aktivit, které budou bavit děti i dospělé. Vydejte se přivítat jaro na malebné horské pláně a dopřejte si jedinečné zážitky i opravdový odpočinek.


Malé zvídavé dobrodruhy čeká program v dětských zážitkových parcích. Pískový svět poodhalí archeologická tajemství, Lesní zážitkový park vypráví příběh lesa a Mamutíkův vodní park ukáže hravost přírodních živlů. Do Mamutíkova vodního parku v průběhu příštích měsíců navíc přibude nová, ve světě ojedinělá, obří atrakce, kterou jen tak nepřehlédnete! Děti, ale i dospělí se mohou těšit na nové velkolepé zážitky!

Dolní Morava - hotel VistaTy, co se rádi zasní, zveme na Stezku v oblacích. Cesta tyčící se nad překrásnou krajinou pod Králickým Sněžníkem vás očaruje jedinečnými pohledy. Vydejte se některou z turistických stezek klikatící se pod Stezkou v oblacích a užijte si probouzející se přírodu plnými doušky. Vypůjčte si s celou rodinou kolo a užijte si jarní cykloturistiku. Kromě kol se nabízí také koloběžky, šlapací káry Berg, pro neposedy trampolíny, bobová dráha, BagJump, sedačková lanovka, disk golf či případně rozsáhlý Adrenalin park.

Perfektní tečkou za hravě stráveným dnem se jistě stane odpočinek ve wellness hotelu Vista. Děti se zabaví na některém z animačních programů s Mamutíkem. Nejde ale o obyčejné hlídání (které je zde samozřejmě také k dispozici). Propracované programy zabaví už tříleté špunty i teenagery. Vaše ratolesti se zapojí do pohybových aktivit, výtvarných dílen, ale také do speciálních programů, které je každý den provedou jiným tématem. Při něm zapomenou na zlobení, a ještě se něco dozví. V nabídce jsou také speciální animační programy ve vodě například s vodním pólem nebo plaváním dětí a rodičů.


Dolní MoravaRodiče se však také nudit nebudou. Dopřát si mohou hýčkání ve wellness světě. Kromě bazénu a vířivky se budete moct uvolnit například na wellness terapiích, masážích pro zdraví a imunitu, masážních rituálech, koupelích a spa procedurách, kosmetiku nebo bude moct věnovat čas sobě ve fitness & kardio centru. A večer se můžete společně odměnit gastronomickým zážitkem na prvotřídní večeři formou bufetu. Vyberte si některý z rodinných pobytů se zvýhodněnými vstupy a naplánujte si ty nejlepší jarní prázdniny na Dolní Moravě!  Podrobnější informace o Stezce v oblacích, dětských zážitkových parcích, aktivitách, ubytování, wellness i kulturním vyžití najdete na www.hotel-dolnimorava.cz nebo www.dolnimorava.cz.

Dolní Morava








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To není možný,naštvala jsi příbuzenstvo? Mašlička by beránkovi slušela.
Obrázek uživatelky
profil
kdepak, jen někdy, jsem si původně dělala zálusk na dětskou kosmetiku, ale budu ráda, když se udržím na jogurtech.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
26. 03. 2018 18:45 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:41 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:37 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:33 Sebrán "Beránek" za 15 bodů

beránků mám 61 kousků, ale stále se mi nedostávají pomlázky a zajíci

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To kouzlo máš na všechny?
Obrázek uživatelky
profil
26. 03. 2018 18:47 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:44 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:41 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:37 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:34 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
26. 03. 2018 18:30 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles