Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam v létě za klidem a romantikou? Vyrazte do Beskyd

8. 06. 2016 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Hledáte klidný kout, kde byste se mohli v létě schovat před shonem všedních dnů i zástupy turistů a užili si romantické procházky ve dvou, společné sportovní aktivity, uvolňující relaxaci i prvotřídní gastronomii? Připravte překvapení svému partnerovi a naplánujte pro něj a pro sebe cestu do Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.

Malebná valašská obec u hranice se Slovenskem je známá hlavně jako lyžařské středisko. Díky kouzelné přírodě a prvotřídním službám, komorní atmosféře a milému personálu Spa hotelu Lanterna se tu ale budete cítit jako v ráji i v létě.

Věnujete svůj volný čas nejraději klidné relaxaci na odpočinkovém lehátku, s knihou v ruce či při masáži? Stačí obléknout župan na pokoji, svézt se výtahem do přízemí a rázem se ocitnete v tichém světě uvolňující relaxace. V hotelovém L-spa s bazénem a saunovým světem se nechejte hýčkat intimní atmosférou i bohatou nabídkou evropských i exotických masáží a obličejových ošetření. Zkušené ruce terapeutů a voňavé olejíčky pečující o vaši pokožku dokonale uvolní vaši mysl.

Dovolená v BeskydechPokud rádi vyrážíte do přírody a za zábavou, i pro tuto příležitost zde najdete spoustu příležitostí. Okolí hotelu je protkáno trasami pro cyklistické výlety i procházky, k nimž si můžete v hotelové recepci přiobjednat piknikový koš s různými dobrotami. Nevynechejte rozhlednu Miloňová dva kilometry nad hotelem. Vyrazit k ní můžete třeba po jedinečné Fotostezce Valachy.

V blízkosti hotelu je pro vás připraveno také Golfové hřiště Horal, půjčovna segway, elektrokol a koloběžek, fitness centrum, tenisový kurt nebo třeba adrenalinový bike park, do půl hodiny autem další golfová hřiště, horské středisko Pustevny nebo skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.
Když si objednáte zvýhodněný balíček Letní dovolená ve dvou, řadu služeb už máte přímo v ceně nebo se slevou. Pobytový balíček zahrnuje kromě obvyklé snídaně a večeře také oběd, masáž nebo neomezený vstup do 3,5 km vzdáleného relaxačního centra Wellness Horal s termálními bazény a nabídkou exotických masáží. Letošní novinkou jsou indické masáže a soukromé lekce jógy s indickým lektorem.

Letní dovolená v BeskydechČím Spa hotel Lanterna také vyniká, je moderní krajová kuchyně v podání zkušeného týmu šéfkuchaře Pavla Václavíka, v níž nechybí regionální speciality a suroviny od místních producentů, ale také například rozšířená nabídka snídaní o superpotraviny a smoothies. Pokud dáváte přednost zážitkové gastronomii, navštivte hotelovou restaurace Vyhlídka, která nabízí večerní romantické posezení u šestichodových menu snoubených s víny.

Co si ještě nenechat ujít při pobytu ve Velkých Karlovicích


  • Ke zdejší oblasti Valašska neodmyslitelně patří typické krajové koláče frgály. Chcete se dozvědět více o jejich historii i výrobě a také si ji sami zkusit? Zúčastněte se kurzů pečení valašských frgálů. O prázdninách se konají dvakrát týdně 300 metrů od hotelu Lanterna. 
  • Ve dnech 22. až 28. srpna 2016 se na louce pod Spa hotelem Lanterna, v neobvyklém prostředí cirkusového šapitó, bude konat nový festival Týden kultury na Valašsku. Při ubytování na 2 noci v Lanterně dostanete vstupenku zdarma. Těšit se můžete mj. na Čtyři dohody a Pátou dohodu Jaroslava Duška, cirk La Putyka nebo koncert Hany a Petra Ulrychových a Javory Beat.

Více o Spa hotelu Lanterna



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Beskydy jsou nádhernéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsou nádhernéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles