Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si dovolenou u valašského moře v Beskydech

9. 05. 2011 | Česká republika
Malebná krajina Beskyd, původní dřevěné chaloupky v údolích, slivovice nebo třeba frgál – to vše se vám nejspíš vybaví, když se řekne Valašsko. Pro mnoho lidí se ale Valašsko stává také synonymem pro místo, kde se dá prožít komfortní wellness dovolená. Čekali byste, že zrovna tady se vykoupete v „moři“? A v luxusním wellness centru vás namasírují Thajky?

To vše – a nejen to - nabízí návštěvníkům turistický resort Valachy ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Zdejší spa a wellness hotely Lanterna a Horal patří díky bohaté nabídce relaxačních služeb k nejvyhledávanějším na Moravě. Tady se můžete nechat hýčkat a rozmazlovat a zároveň si užívat ojedinělou kulisu neporušené přírody, kde jsou stále ještě samozřejmostí ovce na pastvinách a horských úbočích, hluboké lesy a průzračně čisté horské bystřiny.

Hotel HoralNení náhodou, že právě „Wellness pobyt v Beskydech“ připravený resortem Valachy získal cenu HIT sezóny 2011, kterou každoročně uděluje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy mimořádně atraktivním turistickým nabídkám. „Celoročně zvýhodněné Wellnes pobyty v Beskydech zahrnují komfortní ubytování, bohatou polopenzi, bezplatný vstup do relaxačních center s bazény a saunovým světem a masáž. V ceně jsou i animační programy s lekcemi cvičení. Vycházíme tak vstříc stále početnější skupině příznivců zdravého životního stylu, kteří se potřebují uvolnit, na chvíli „vypnout“ a věnovat se jen sami sobě,“ láká ředitel hotelových provozů resortu Valachy Tomáš Blabla.

Návštěvníci si v resortu Valachy mohou vychutnat širokou škálu masáží včetně exotických s Thajkami, Filipínkami a Srí Lančanem, tichomořské rituály Pure Fiji, výbornou gastronomii nebo nový areál termálních bazénů Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C, který zahrnuje plavecký, zábavně relaxační i malý dětský bazén. Koupání „v moři“ je tu tedy dostupné za každého počasí a v každé roční době. Nově je součástí resortu i veřejné devítijamkové golfové hřiště.

thajská masážResort Valachy ale myslí také na rodiny s dětmi. Pro prázdniny připravil zvýhodněný pobyt Letní dovolená v Beskydech, jehož hlavním lákadlem je ubytování se snídaní pro děti do 12 let zdarma. „Nehledejte v tom žádný trik. Pokud využijete pro dítě přistýlku, opravdu za jeho pobyt neplatíte. Hradí se pouze večeře a to navíc jen u dětí od 3 let. Rodina za dvě děti ušetří i 8 tisíc korun za týden,“ doplňuje Tomáš Blabla. Čím víc dnů rodina v resortu Valachy stráví, tím víc dalších bonusů dostane – mj. hodinu bowlingu, vstup do lanového parku nebo bahenní zábal Rasul.

Samozřejmostí v resortu Valachy je výběr z dětských jídel v restauracích a moderní dětské koutky. V červnu bude navíc na Valašsku dokončena Cyklostezka Bečva, díky minimálnímu převýšení jako stvořená pro malé výletníky, jejíž trasa vede blízko hotelů.

Hotel Horal - thajská masážA pokud nemáte dost času na vícedenní dovolenou, přijeďte alespoň „na otočku“, užít si nejžhavější novinku – Wellness den pro zdraví.
Pro návštěvníky jsme připravili celodenní program s masáží, neomezeným vstupem do termálních bazénů, klimatizovaného kardio fitness i saunového světa Wellness Horal, speciální fitness menu k obědu či večeři a o víkendech také možnost zúčastnit se lekcí cvičení s našimi instruktory. Během jednoho dne si tak hosté užijí pohyb, zdravou stravu i relaxaci v jednom z nejmodernějších wellness center u nás,“ přibližuje novinku manažer Wellness Horal Martin Pařízek.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kolik vás to stálo?Obávám se,že to je pro mě cenově nedostupné.
Obrázek uživatelky
profil
návštěvu mohu vřele doporučit,byli jme tři dny v hotelu Lanterna,celou dobu nás skvěle hýčkali a rozmazlovali,masáž pak byla třešničkou na dortu,určitě si pobyt zopakujeme. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkná pozvánka do Beskyd.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles