Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet na Trosky

18. 07. 2015 | Česká republika

S kamarádkou jsme se dlouho neviděly a tak jsme hned naplánovaly výlet na kole na Trosky. Trosky jsou od nás asi 25 km, což není zase tak daleko, ale vzhledem k tomu, že ani jedna z nás letos ještě letos na kole ještě nejela a celkově jsme do té doby moc nesportovaly, byla to docela fuška.

Setkaly jsme se dopoledne po snídani, naplánovaly jsme si cestu a vyrazily. Ještě před jízdou jsme si obě kola omyly a napumpovaly, aby se nám jelo lépe. Cesta nám zpočátku docela ubíhala, jízda po rovince byla fajn, poté do kopce už to bylo horší, ale zvládly jsme to. Před cílem kamarádce spadl řetěz, ale zvládly jsme to opravit během chvíle.

Kola jsme si nechaly na parkovišti s dalšími cykloturisty a vyrazily nahoru na zříceninu. Cestou jsme se zastavily na obídku – obě jsme si daly ovocné knedlíky a játrovou polívku a pokračovaly jsme nahoru.

výlet na TroskyPo zaplacení vstupného jsme vyrazily na zříceninu. Když jsme ušly pár schodů, někdo volal kamarádčino jméno, ale vzhledem k tomu, že tam bylo mnoho lidí, nepředpokládaly jsme, že je to na moji kamarádku. Ale po pár okamžicích někdo zase volal. Kamarádka se otočila a viděla svoji bývalou spolužačku za základky. Spolu se neviděly od konce ZŠ, což je už skoro 20 let. Prohlédly jsme si krásný výhled se zříceniny spolu a potom jsme si šly opět sednout do místní restaurace a všechny jsme si popovídaly. Postupem času jsme zjistily, že všechny tři bydlíme jen kousek od sebe pár ulic ve městě.

A nyní jezdíme pravidelně na výlety na kolech skoro každý víkend. Někdy spolu bereme i manžely, jindy jedeme jen my a užíváme si „dámskou jízdu“. Teď dokonce přemýšlíme o tom, že se přihlásíme do klubu cykloturistů v našem městě.


Martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Výlet na Trosky:

Výlet na Trosky
Výlet na Trosky
Výlet na Trosky
Výlet na Trosky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsme Trosky navštívili, ale to už bylo v minulém století.SmajlíkSmajlík
Hezký článek.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Byli jsme tam před devíti lety..toto utíká..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc krásně, navštívili jsme toto místo letos v červnu
Obrázek uživatelky
profil
Krásné místo na výlet. Pro mne by to bylo asi moc do kopce. Tak si to užívejte, dokud to jde.
Obrázek uživatelky
profil
Jednou jsem na Troskách také byla a je to tam opravdu nádherné. Smajlík Ať vám to ježdění vydrží Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles