Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejzajímavější akce Francie - Remeš, Dijon, Nancy

10. 02. 2015 | Evropa
Máme pro vás přehled těch nejlepších akcí, které se konají ve Francii! Vydat se můžete na zajímavé koncerty, závody, festivaly, výstavy i jedinečné veletrhy.

Remeš

Festival ReimsScènesd'Europe (5. – 21. 2. 2015)
Kombinace hudby, zábavy a tance vytvoří skvělou atmosféru na festivalu, kde bude vystupovat nová generace evropských umělců. Nepopíjejte jenom pivo a víno a vydejte se mezi umělce. Na programu je setkání s tvůrci či workshopy, které změní váš svět.

Burza pohlednic (23. 3. 2015)

Už dlouhá léta sbíráte pohlednice z cest či rozšiřujete kolekci svých známek? Pak byste do své sbírky měli přidat i ty francouzské. Možná zde najdete nějaký sběratelský unikát. A když ne, tak alespoň poznáte lidi, kteří „ujíždějí“ na stejných věcech jako vy.

Nejzajímavější akce Francie - Remeš, Dijon, NancyFantasmagorie (do 15. 2. 2015)
Snažíte se najít odpovědi na otázky, týkající se lidské existence? Možná je objevíte na výstavě v Paláci Tau v Remeši. Expozice zahrnuje díla ClaudehoBatha, Christiana Lapie, Closky Dieter Appelta a dalších. Nechte se inspirovat výstavou, která si hraje s pojmy přítomnosti a nepřítomnosti.

Dijon

Florisimo 2015 (19. – 29. 2. 2015)
Všichni milovníci květin se v březnu sjedou do Dijonu, aby si vyměnili své poznatky týkajících se květin. Tématem letošní nejprestižnější evropské výstavy je „Symfonie světla a rostlin“. Na jednom místě je možné spatřit rostliny, které do Francie putovaly ze všech kontinentů. Budete mít také příležitost odnést si s sebou domů pomerančovníky, citroníky, olivovníky a další botanické zázraky.

Nancy

Veletrh starožitností (27. – 30. 3. 2015)
Znalcům a milovníkům starožitností a uměleckých předmětů se rozzáří oči hned, jakmile zjistí, že se ve francouzském městě Nancy koná veletrh, ze kterého si můžou domů odvézt mistrovské kousky, a tím tak rozšíří svou sbírku starožitností.

Zdroj, foto: Eurolines
Foto: Nancy ©Atout France/Michel Laurent
Dijon ©Atout France/CRT Bourgogne/Alain Doire


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejzajímavější akce Francie - Remeš, Dijon, Nancy:

Nejzajímavější akce Francie - Remeš, Dijon, Nancy
Nejzajímavější akce Francie - Remeš, Dijon, Nancy
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !