Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cestování není nuda aneb 15 neuvěřitelných dotazů při prodeji dovolených

1. 01. 2014 | Praktické rady
Na dovolenou vyrážíme za odpočinkem a pro získání neuvěřitelných zážitků. Ty ale zažívají i samotní prodejci zájezdů. V období Vánoc jsme připravili 15 humorných dotazů klientů cestovní agentury, které vás zaručeně pobaví.

1. Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, kolik plechovek piva si můžu vzít s sebou do příručního zavazadla na palubu?
2. Prosím o potvrzení, zda platí tyto termíny odletů: 11. září a zpátky na pátek 13. Můžete mi, prosím, pro jistotu zařídit místa v letadle přímo u východu, kdyby něco?!
3. Prosím o rezervaci pobytu v Paříži. Zašlete mi nabídky zájezdů, nejlépe s ubytováním v hotelu Sacré Coeur. Na pohled mne zaujal.
4. Dobrý den. Prosím, můžete nám zajistit odlet i z kteréhokoliv jiného města v Moravskoslezském kraji?
5. Prosím, můžete nám poslat e-mail s pokyny k odletu znovu? Manželka totiž byla minulý týden v zahraničí, proto jí e-mail nemohl přijít.

Cestování není nuda aneb 15 neuvěřitelných dotazů při prodeji dovolenýchNečekané telefonické požadavky

6. Můžete mi, prosím, pomoci najít spoj do Osla? Volám, protože nemám email a ani ho neumím používat. Zároveň si nemůžu letenku rezervovat online, protože se bojím, abych něco nepopletla. Ještě sice neznám termín, ale potřebuji letět přímo. Bojím se totiž letět s přestupem, protože se nedomluvím. Samozřejmě nechci letět z Vídně, protože nevím, jak bych se tam dostala. Chci tedy lety pouze z Prahy, protože tam snad trefím. (Telefonický dotaz, tazatelka je ročník 1984.)
7. Klient:  Dobrý den, já jsem včera omylem špatně nahlásil jméno sestry. Ona se totiž vdala a už se nejmenuje Novotná, ale Dvořáková.
Operátor: Jména bez problémů změníme. Má vaše sestra ještě občanku na rodné příjmení? Bude moci na ni letět?
Klient: Nemá, ona se vdávala před pětadvaceti lety.
(Telefonický rozhovor)
8. Klient: Dobrý den, rádi bychom využili slevu na dítě. Složení osob bude 2 dospělí a 1 dítě.
Operátor: Samozřejmě. A jak staré je vaše dítě?
Klient: Je mu 24 let.
(Telefonický rozhovor)
9. Klient: Dobrý den, prosím, můžete mi e-mailem zaslat nabídku pobytů u moře? Podmínkou je ubytování přímo na pláži s all inclusive  a v pokoji s výhledem na Eiffelovu věž.
Operátor: Velice rádi vám zašleme nabídku all inclusive zájezdů v hotelech přímo na pláži. Bohužel vyhlídku na Eiffelovu věž není možné zajistit, protože se nachází dvě stovky kilometrů od nejbližšího pobřeží.
Klient: V tom případě se obrátím na konkurenční cestovní kancelář. Věřím, že mému požadavku vyhoví. Známá byla takto ubytovaná v minulém roce a byla velice spokojená.
(Telefonický rozhovor)

Dovolená s manželkou jen na vlastní riziko

10. Dobrý den, rád bych objednal pobyt v Thajsku pro dvě osoby, pro manželku rezervujte, prosím, jen jednosměrnou letenku. Děkuji!
11. O letenky v první třídě nemáme zájem. Vzhledem k tomu, že je rozdíl v ceně asi 20 tisíc korun, tak tam budou asi letušky nahoře bez. A to by manželka nezkousla.
12. Reakce v dotazníku spokojenosti s dovolenou: „Vše bylo OK, kazila to jen skutečnost, že jsem tam byl s manželkou!“

Reklamace? Jedině s pádným důkazem!

13. S čistotou v hotelu jsme nebyli spokojeni. Máme k dispozici švába, kterého jsme chytili do krabičky od sirek. Můžeme ho zanést na pobočku jako důkaz.
14. Hotel stál přímo u hlavní třídy a kvůli hluku z aut nebylo možné usnout. Jako doklad vysokého dopravního provozu přikládám statistiku průjezdu automobilů. V časovém rozmezí 5 hodin (od 12:00 do 5:00) projelo kolem hotelu 433 automobilů.
15. Požaduji náhradu za ukradené brýle. Jako důkaz krádeže vám zasílám své fotografie z pobytu. Na první fotografii jsem ještě s brýlemi, na druhé fotce mi již chybí!

Zdroj: Invia


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já chci taky v Honolulůůůůů výhled na Eifelovkůůůůů haloooo je tam někdooo? přepínám SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je po půlnoci a já se tu nahlas chechtám.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je perfektní Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíktomu se snad ani nechce věřit....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fakt jsem se pobavila Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles