Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na slevových serverech lákají prodloužené víkendy – jak se nespálit?

8. 07. 2013 | Praktické rady
Slevová mánie u nás nebere konců, lidé nakupují na slevových serverech nejen oblečení a vouchery do restaurací, ale i zážitkové zájezdy. Především v letních měsících je největší zájem o víkendové zájezdy po České republice. Češi si prostřednictvím víkendových pobytů ze slevových serverů prodlužují letní dovolenou.  Jak se ale nákupem takového víkendu nespálit?

Přečtěte si podmínky uplatnění voucheru


Vouchery bohužel nemají nekonečnou platnost, a tak je třeba si hlídat, abyste nepropásli termín, do něhož byste jej měli využít. Pokud se chystáte na víkendový zájezd do hotelu, je nutno si místa rezervovat dopředu, nemůžete jen tak přijet s voucherem a dožadovat se ubytování. Stejně tak nezapomínejte, že cena voucheru nemusí zahrnovat platbu za parkování v areálu nebo hotelové snídaně. Poctivé slevové servery informují o kompletních podmínkách využití slevy v popisu produktu. Důležité je si důsledně přečíst podmínky uplatnění voucherů a třeba prohlédnout stránky hotelu, abyste pak nebyli nemile překvapeni ceníkem restaurace či wellness centra.

Na slevových serverech lákají prodloužené víkendy – jak se nespálit?Nakupujte zájezdy na prověřeném serveru


Ve výběru stovky slevových portálů se málokdo orientuje. Dejte proto na přední slevové servery, které mají pozitivní reference. Seriózní jednání, garance kvality a snaha udělat pro spokojenost zákazníka maximum jsou základními předpoklady pro důvěryhodný server, který vám poskytne zájezd od ověřené cestovní kanceláře či od kvalitního hotelu. Případně dejte na rady svých známých, kteří již u některých známých portálů nakupovali, a podělte se s ostatními o své zkušenosti.


Máte nárok na stejné služby jako kdokoliv bez voucheru – hodnoťte!


Plnohodnotný přístup k zákazníkům s voucherem v dovolenkovém hotelu nebo rezortu je samozřejmostí. S poukazem nejste méněcenní. Řada slevových portálů má možnost ohodnocení zájezdu, využijte ji.  Zpětná vazba je důležitým regulátorem kvality nabízených zájezdů, bez ní jen těžko slevový portál může zlepšit svoje služby a reagovat adekvátně na stížnosti. Pokud máte pocit, že jste nechtěným hostem, je něco v nepořádku a určitě byste se měli ozvat již v hotelu.

Informujte se na stránkách cestovní kanceláře nebo hotelu


Máte-li pochybnosti o důvěryhodnosti slevového portálu, ale zrovna tu konkrétní nabídku nutně potřebujete, ověřte si poskytovatele zájezdu. Jaké má recenze na internetu? Jaký je poměr negativních a pozitivních ohlasů? Znají konkrétní hotel nebo cestovní kancelář vaši přátelé? Kvalitní slevový server by měl vždy vybírat rekreační zařízení nebo cestovní kancelář, která se osvědčila a získala si u něj důvěru. Přesto se však sami přesvědčte, zda hotel nebo cestovní kancelář na slevovém portálu odpovídá vašim nárokům a představám.

Zdroj: Slevomat

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jak se říká- Důvěřuj,ale prověřujSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles