Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem

22. 06. 2009 | Praktické rady

V posledních letech už nebývá trendem klasická dovolená strávená v některém z přímořských letovisek. Do hledáčku čím dál tím většího počtu rodin, párů, ale i jednotlivců se při rozhodování, jak naložit s volným časem v době dovolených dostává exotická, atraktivní, ojedinělá a při tom nepříliš finančně náročná alternativa – plavba zámořským parníkem. Neustálé válení se na pláži a stereotypní denní režim, který zpravidla doprovází dovolenou u moře po čase totiž přestane bavit každého z nás.

Zámořské parníky nabízejí luxus 5 hvězdičkových hotelů, all-inclusive programy zahrnující stravu a nápoje po celou dobu plavby zdarma, nepřeberné množství různorodých aktivit, z nichž vyberou si i ti nejnáročnější, a co je nejlákavější – každý den jiná lokalita s možností fakultativních výletů.

Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkemVybavení parníků je velmi široké. Vybírat můžeme z několika desítek restaurací a barů mezinárodní kuchyně, samozřejmostí jsou pak nejrůznější obchody, butiky a doplňkové služby.

Oasis of the Seas  - největší parník na světě, revoluční ve velikosti, konstrukci a vybavenosti

Mimo apartmánů se skládá ze 7 hlavních částí: 

    1. Central Parkuměle vybudovaný park delší než 100 m, navržený předními světovými designery. Park je vybaven exotickými stromy a rostlinami, shora prosklený tak, aby vytvářel dojem přírodního parku. Skládá se z několika zahrad, kde je možné pořádat např. Pikniky, hrát šachy či se jen nerušeně procházet. Central Park je také obklopen nejrůznějšími restauracemi, kavárnami, obchdůdky a butiky. Nad parkem je 300 apartmánů s balkónem, které umožňují výhled na celou jeho šíři.

    2. Royal Promenade – umístěna v centru lodi, místo se spoustou obchodů (klenotnictví, kosmetické služby, info-koutek, prodej výletů), restaurací a kaváren (pizzerie, steak house, champagne house, latinská kuchyně), obklopené vyvýšeným patrem,Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem ze kterého je možné sledovat veškerý vzruch. Na Promenádě je také možné dát si kávu v baru uchyceném mezi čtyřmi pilíři, díky čemuž se celý bar pohybuje mezi třemi podlažími nahoru a dolů.

    3. Boardwalkmísto pro celou rodinu, kde je možné výtečně povečeřet, při ranním rozbřesku si vychutnat kávu a bavit se na přilehlých atrakcích. Dominantnou tohoto místa je AquaTheather, které je přes den největším bazénem na lodi, ve večerních hodinách je zde pro cestující připraven nespočet akrobatických představení, show v podobě synchronizovaného plavání a mimo jiné až 60 metrů vysoká fontána doprovázená audiovizuálními efekty. Součástí Broadwalk je také dětský kolotoč a dvě horolezecké stěny.

    4. Pool and sports zone – horní patro je celé pokryto venkovními bazény, horolezeckými stěnami, hřištěm na mini-golf, ping-pongem, basketbalovým hřištěm a 2 simulátory surfingu. Shora je velkolepý výhled na Boardwalk a Central Park, nad kterými je ve výšce devíti pater upevněna lanovka. Místo je rovněž vybaveno čtyřmi bary.

Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem    5. SPA and fitnesstermální lázně, masáže, fitness centrum, spinning, pilates, yoga, jogging, kickbox, salón krásy, vitality café.

    6. Entertainment placeCasino Royale se 450 výherními automaty, 27 herními stoly (blackjack, ruleta atp.), místnost na poker. Dále Hlavní divadlo s 1.380 místy k sezení, diskotéky, jazz bary, stand-up comedy club.

    7. Youth zone – zábavné programy připraveny pro všechny věkové kategorie (6 měsíců – 17 let), tělocvična se všemi typy aktivit a her, místnosti vybavené k relaxaci a hrám pro všechny, diskotéka pro náctileté, odpočívárna s filmy a naučnými dokumenty, spa a fitness pro mladé a další.

Tak trochu jiná dovolená, co říkáte ?!

Zdroj: Iconplavby

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem:

Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
Nezapomenutelná dovolená – plavba zámořským parníkem
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
teda.... to bylo žužo....
Obrázek uživatelky
profil
svagr je kapitanem strojovny na jedne z lodi, tak doufam, ze nas jednou vezme s sebouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bych asi musela hodně šetřit .......
Obrázek uživatelky
profil
To bych tedy brala,kdyby mi to někdo zaplatil a posadil na tu loď,ale přesto,krásný senSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pro někoho relax,pro mne omezení pobybu,ale nikomu neberu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles