Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piknik nebo výlet v přírodě?

6. 08. 2011 | Praktické rady

Na co nesmíte zapomenout: Odpolední piknik může být příjemným vybočením z celotýdenního pracovního koloběhu. Než se na něj ale vypravíte, promyslete si, na co byste při balení neměli zapomenout. Tráva bývá v letních měsících příjemně vyhřátá, přesto je dobré vybavit se piknikovou dekou.


Částečně se tak pojistíte i proti otravnému hmyzu, hlavně mravencům, kterým by se vaše svačina mohla zalíbit. Hodit se vám bude i přenosná lednička, která vám zajistí vychlazené nápoje třeba i po několika hodinách chůze. Chladicí box před ohříváním spolehlivě ochrání vaše pamlsky. Termoelektrické chladicí boxy, dokážou chladit až o 18°C pod okolní teplotu. Napájí se pomocí adaptéru, který lze kromě klasické zásuvky zapojit i do zapalovače vašeho automobilu.


mini ledničkaJe to tak velmi praktický pomocník při dlouhých cestách, třeba do ciziny k moři. Víko boxu při zastávce na odpočívadle nakonec poslouží také jako servírovací stolek. Pro cestu na pláž se zase hodí lehká chladící taška, která díky svému speciálnímu materiálu udržuje chlad mrazících náplní umístěných vevnitř. Potřebujete-li jednorázové, rychlé řešení a nechce se vám nosit těžší box, sáhněte po chladící tašce s mrazícími vložkami.


Víkendové dobrodružství


O přenosných chladničkách již řeč byla, ty z vás, kteří si potrpí na komfort, by ale mohl zajímat i další vynález 21. století v podobě přenosné toalety. Zní to skoro neuvěřitelně, ale je to tak. Dnes už si s sebou na výlet, stanování nebo na chalupu můžete vzít i vlastní záchod.


Tato přenosná toaleta funguje na chemické bázi a její použití je velmi jednoduché. Skládá se ze dvou zásobníků, přičemž jeden obsahuje vodu na splachování a do druhého spadá odpad.  Dále potřebujete už jen toaletní papír a desinfekční prostředek. Opravdu revoluce v trampování, co myslíte?


Zdroj: OBI.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík se hodí vždy a všudeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a tu toaletu, to je opravdu lepší mít,než jít do křoví a pak být na internetu s holým zadkem....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc