Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příslušenství, která vám zpříjemní dovolenou

27. 07. 2014 | Praktické rady
V dnešní době používáme chytré telefony nejen k telefonování, ale i k řadě dalších funkcí jako je fotografování, natáčení videa, případně k přístupu na internet, nebo k sociálním sítím. Při delším používání, nebo na výletech, kde nemáme vždy k dispozici zásuvku, se nám tedy občas stane, že mobilu dojde „šťáva“. Řešením pro nás jsou malé záložní zdroje, powerbanky.

Powebanky


Průměrný chytrý telefon má kapacitu baterie 1.000 – 2.000 mAh. Powerbanky jsou k dostání v kapacitách od 400 mAh u mini zdrojů do kabelky, které prodlouží dobu telefonování o 1-2 hodiny, až po 9.000 mAh, schopné nabít telefon víckrát, nebo být k dispozici pro více zařízení. Telefon k nim připojíte buď přes USB vstup, nebo přímo přes vlastní konektor rovnou do telefonu (microUSB apod.)

Příslušenství, která vám zpříjemní dovolenouUniverzální nabíjecí sady


Máte v rodině více přístrojů s různými konektory a chcete ušetřit místo v zavazadle? Řešením je univerzální nabíjecí sada.

FM trasmittery


Obohaťte si své autorádio o spoustu dalších funkcí pomocí malého transmitéru. Z vašeho autorádia se tak může stát hands-free sada, můžete z něj přehrávat hudbu z telefonu, tabletu, MP3 přehrávače, nebo rovnou z paměťové karty či flashdisku. Přístroj zastrčíte do autozásuvky a s autorádiem komunikuje prostřednictvím FM vln.


Zdroj, foto: DATART

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čekala jsem trochu víc než jen 3 položky :(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles