Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babí léto na Šumavě aneb vyberte si pobyt šitý na míru Vašim představám....

26. 08. 2008 | Vaše tipy
Co se Vám vybaví jako první, když se řekne Šumava? Pro někoho je to místo na mapě „tam dole“, které si spojí s kůrovcovou kalamitou (v tom horším případě), či s představou nekonečně hlubokých lesů a rašelinišť (v případě lepším) – což určitě nemusí být tou pravou motivací při úvahách o tom, kam se vydáte příští víkend. Možná máte i několik osobních zážitků  (typu prázdniny na samotě u lesa nebo opravdu nezapomenutelná túra na horském kole, kterou Vaše netrénované tělo  podstoupilo jen pro oči pana Dokonalého), které Vás z nostalgických důvodů lákají k další návštěvě. Právě pro Vás a samozřejmě i pro všechny ostatní, kteří už mají Šumavu „v malíčku“, a rádi se vrací objevovat stále něco nového, máme několik tipů na příjemně strávené pozdně letní a podzimní dny.

Rozhodně si nenechte ujít návštěvu horského městečka Kašperské Hory, které je také ideálním výchozím bodem k návštěvě dalších lokalit v oblasti centrální Šumavy a nabídne Vám také množství historických památek připomínajících bohatou historii spojenou s těžbou zlata.

Aparthotel Šumava2000Přímo na náměstí doporučujeme navštívit rodinný 4* hotel s netradiční atmosférou a rozsáhlou nabídkou služeb Aparthotel Šumava 2000, kde si můžete vybrat některý z mnoha nabízených relaxačních pobytů pro dva, nebo pobytů s programem připravených speciálně pro ženy. Nabídka je opravdu pestrá a široká a snaží se obsáhnout vše od pobytů vysloveně odpočinkových (až lenošivých :-)  po akce plné aktivního pohybu a zajímavého programu. Pobyty jsou připraveny také na základě přání a představ hostů, kdy hlavním cílem je, aby si ženy odpočinuly v komfortním prostředí a příjemné atmosféře, užily si čas samy pro sebe, a mohly si vybrat z pestré nabídky zajímavého programu.

Říkáte si, že by bylo fajn věnovat se chvíli jen sama sobě? Odpoutat se od každodenního spěchu a opakujícího se koloběhu povinností? Pak pro Vás bude určitě zajímavá nabídka na "Dámskou jízdu". Vezměte s sebou kamarádku(y) a užijee si návštěvu kvalitně zařízeného relaxačního centra - čeká Vás sauna, vířivka, aromatická parní lázeň, odpočívárna s lehátky a relaxační hudbou v zimní zahradě; profi-fitness, turbosolárium a venkovní solárně vyhřívaný bazén 6 x 3m s protiproudem. K dokonalé relaxaci patří i masáž, kterou si můžete užít pod rukama skvělého maséra. A když budete chtít relaxovat trochu „aktivněji“, jsou pro Vás k dispozici horská kola + spousta tipů a zasvěcených doporučení přímo na recepci hotelu. „Dámskou jízdu“ je možné rezervovat celoročně (a v zimě nahradit horské kolo běžkami).

Aparthotel Šumava2000Aparthotel Šumava2000














Každoročně na podzim a na jaře je možné rezervovat pobyt „Vypadáš skvěle“ neboli prodloužený relaxační víkend s vizážistkou a profesionálním fotografem nejen o umění skvěle vypadat. Svěříte se do rukou zkušené vizážistky a vyzkoušíte si práci fotomodelky, poznáte aktuální trendy a tipy, jak vypadat skvěle a přitom se necháte chvíli hýčkat a rozmazlovat. Součástí pobytu je mimo jiné i příjemná relaxace a masáž, výlet za nákupy do Německa a další zajímavý program. Jako trvalou památku na tuto akci budete mít krásné fotky, které se Vám budou určitě hodit pro různé příležitosti.

Chcete raději než s kamarádkou prožít pár dní společně s partnerem?

Aparthotel Šumava2000Aparthotel Šumava2000














Speciálně pro tento podzim je v nabídce Wellness pobyt 4 za 3, tj. pobyt na 4 noci za cenu 3 nocí. Součástí tohoto wellness balíčku je kromě neomezeného využití relaxačního centra také luxusní masáž (na výběr máte masáž lávovými kameny, anticelulitidovou nebo havajskou masáž), projížďka na koni (i pro začátečníky), snídaně servírovaná přímo do postele a další služby.... Stejný pobyt můžete prožít i ve formě Prodlouženého víkendu.
Pro romantické duše je připraven „Romantický víkend“ se šampaňským ve vířivce, snídaní do postele a DVD na pokoji.... Tím však nabídka cenově výhodných pobytů s programem rozhodně nekončí. Kompletní přehled můžete získat přímo na stránkách Aparthotelu Šumava 2000, kde Vám také připraví nezávaznou nabídku k vybranému balíčku.

Každý z nabízených pobytů lze také věnovat jako dárek a připravit blízké osůbce příjemné překvapení.
Užijte si konec léta nebo barevný podzim na Šumavě – královně českých hor a lesů.


Připravila:
Sabina Kmecová
Best Western Aparthotel Šumava 2000, Kašperské Hory
Tel. 376 546 910  
E-mail: info@sumava2000.cz
www.sumava2000.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s Povydřím,tam to máme taky rádi.Relax by byl sice hezký,ale raději baťůžek na záda a šlapat hezky přírodou.
Obrázek uživatelky
profil
líčenie ozaj dokáže vela zmeniť
Obrázek uživatelky
profil
to by se mi taky líbilo...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
úžasná a lákavá nabídka!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
moc ráda a nechat se v tomto krásném prostředí ještě hýčkat, to by byl senSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles