Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejkrásnější dovolená

7. 05. 2010 | Vaše tipy
Už jsem toho procestovala celkem hodně. Poznávací zájezdy mám velmi ráda. Už 8 let se mnou jezdí na dovolené vnuk Radek. Když mu byly 4 roky, tak jsme poprvé letěli letadlem. Byl to pro nás velký zážitek.

Ve 12 letech se u něj objevila epilepsie. Dotazovala jsem se u lékařky, jestli se mnou může cestovat. Sdělila mi, že se mnou může i na Sibiř. Letěli jsme do Chorvatska, Tunisu a na Malorku. Bylo to úžasné. Epilepsie se zlepšuje a po pubertě to snad skončí. Rozhodli jsme se, že to oslavíme pořádnou dovolenou. Přemýšleli jsme, kam pojedeme. Jiří Krampol se ve svém pořadu zmínil o tom, že jezdí na Djerbu a moc se mu tam líbí. V cestovce měli poslední dva poukazy do hotelu Mehari.

Tak jsme se vydali na letiště a čekali na 2,5 hodinový let. Djerba je nádherná a věnovali se nám skvěle, byli velice ochotní. Jeli jsme lodí do Tunisu, pak jsme na velbloudech projeli kousek Sahary. Navštívili jsme obydlí původních obyvatel Berberů. Obyvatelka Fátima nás pozvala dále, uvařila nám jejich čaj a dala ochutnat chleba s olivovým olejem. Vyzkoušela jsem si mletí obilí. Mají tam složitý život, málo vody a děti měly radost z každé sladkosti, kterou od nás dostaly.

Na tržišti nás pozvali do továrny na koberce a zkoušeli jsme, jak se tkají. Jeden malý na zeď jsme si přivezli na památku. V hotelu byl aerobik u bazénu, na pláži. Vnuk hrál s mužským obsazením vodní pólo. Prostě nenudili jsme se ani chvíli. Večer zábava s animátory, kteří zorganizovali každý den bohatý program. Byla to nejhezčí dovolená mého života, přála bych to všem.

Fionora - čtenářka
Chytrážena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
přála bych vašemu vnukovi, aby se zcela uzdravilSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc a moc nádherný článek!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dovolená na Djerbě a v Tunisu patřila k nejlepším,co jsem kdy zažila..spokojenost úplně se vším..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vážená dámo, až na to v tétozemi bude každý mít, tak si nebude pouze číst a vůbec to není o závisti. Máte na to, tak si jedete.
Obrázek uživatelky
profil
také jsem tam byla, je tam hezky.
A některé, kterým se článek nezdál dost obsáhlý, ať si tam zajedou a nezávidí, že?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles