Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na koupaliště po ČR

31. 07. 2010 | Vaše tipy

Koupaliště Žluté lázně v Praze - Podolí

Rozsáhlý sportovní a zábavní areál na břehu Vltavy. Kromě  koupání ve Vltavě - upravený přístup do vody, poskytuje mnoho sportovních a zábavních aktivit - beachvolejbal, nohejbal, fotbal na písku v kleci, petanque, lezeckou stěnu, streetball a další. Je zde také dětský koutek s 2 brouzdališti a možnost zapůjčení loděk a malých motorových člunů.

Vstup do areálu je zdarma, zpoplatně je pouze vstup do dětského koutku a jednotlivé atrakce.

 

Koupaliště Mělník

Koupaliště nabízí rozsáhlé plochy zeleně a komplex bazénů s atrakcemi, hřiště a občerstvení. Dva bazény 50 x 20 m, jeden plavecký s hloubkou 2 m a druhý odpočinkový s tobogánem, divokou řekou, širokou klouzačkou a chrliči. Pro nejmenší dětské brouzdaliště. Dále hřiště na plážový volejbal či asfaltový plácek na nohejbal.

 

Koupaliště Popovice

Na okraji obce, v blízkosti sjezdu z dálnice D5 je přírodní koupaliště o velikosti 9 ha. Rybník je rozdělen do několika částí - dětská část pro nejmenší děti, dále bazének napouštěný pitnou vodou, část pro dospělé a ostatní plocha.

Na koupališti je k dispozici tobogán, skluzavky, sítě aj. Dále  je přístupné fotbalové hřiště.

 

Koupaliště Rokycany

Areál koupaliště s bazénem a přírodní vodní nádrží s ostrůvkem. Koupaliště je v klidné lokalitě, zčásti obklopené stromy a lesem. K dispozici jsou travnaté plochy pro slunění. Mírně klesající dno umožňuje přístup do vody i malým dětem. Udržovaný areál má příjemnou atmosféru pro rekreaci. Je vybaven sociálním zázemím, převlékárnami, sprchami a je zde i možnost občerstvení.

 

Koupaliště Červený hrádek

Rekreační areál se nachází na východním okraji Jirkova na Chomutovsku. Koupání v nově zrekonstruovaném bazénu. Pro sportovní vyžití tenis, volejbal, minigolf a prostor pro malou kopanou. Na blízkém Novomlýnském rybníku jsou k zapůjčení lodičky.

 

Aquapark Klášterec nad Ohří

Venkovní areál nabízí celou řadu atrakcí. Patří mezi ně plavecký bazén v délce 25 m se startovními bloky a ostrůvkem s můstky, divoká voda, tobogány 128 m a 68 m s dojezdem do hloubky 1,4 m. Dále je zde bublinkový rošt, skokanská věž, chrliče, klouzačky, široké skluzavky, vířivka, malý tobogán 28 m,  malý hřib, velký hříbek, dětský kruhový bazén, ledvinky, divoká voda a plavecký bazén. 

 

Termální koupaliště v Benešově nad Ploučnicí

I za chladného léta je v provozu termální bazén s teplou vodou 24 stupňů Celsia. Možnost ubytování, občerstvení, nohejbal a plážový volejbal.

 

Termální koupaliště Brná

Koupaliště se nachází přibližně 4 km jižně od centra Ústí nad Labem směrem na Litoměřice. K dispozici je několik termálních bazénů, tobogán, hřiště na plážový volejbal, minigolf, dětské brouzdaliště, občerstvení včetně restaurace, převlékací kabinky a úschovna jízdních kol. 

 

Koupaliště Štětí

Koupaliště nabízí koupání v 50 m bazénu se 2 skokanskými můstky velký 3m, malý 1m, 30m tobogán, dětskou skluzavku, dětský koutek, 2 venkovní pingpongové stoly a travnatou odpočinkovou plochu. Je zde také občerstvení, převlékací kabiny, WC, sprchy, bezbariérové WC se sprchou, úschovna jízdních kol.

 

Koupaliště Louny

koupaliště se dvěma tobogány, točitý má délku 115 m a přímý 27 metrů. Bezbariérový přístup, travnaté plážové plochy, občerstvení, stolní tenis, sauna a brouzdaliště. Bazén má délku cca 25 metrů. Půjčovna loděk, trampolínové centrum, volejbal, nohejbal, stolní fotbálek, dětské hřiště.

 

Vodní areál Ostrava

Velký vodní areál nabízí klasický 50 m plavecký bazén s 6 drahami, odpočinkovým stupínkem po obvodu a obloukovitou stěnou, součástí jsou vodní i vzduchové masážní lavice. Dále větší relaxační bazén s centrálním ostrůvkem, který je doplněn šplhacími sítěmi, divokou řekou, chrličem, vodním dělem, masážními tryskami, vodními stěnami i podvodními lehátky. Další bazén je mělký dětský a brouzdaliště se skluzavkou a schody a atrakcemi fontánky, vodní číše, dnová perlička. V areálu jsou 2 tobogány o délce 86 m a 2 široké skluzavky dlouhé 16 m a krátkou strmou skluzavku kamikadze.

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem z Klášterce nad Ohří a náš Aquapark doporučuju všem,co bydlí poblíž Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles