Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cestovatelský veletrh For Travel - celý svět pod jednou střechou

14. 03. 2011 | Kultura

Již počtvrté otevře příznivcům cestování brány veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL, který se uskuteční v termínu 31. 3. – 3. 4. 2011 v Pražském veletržním areálu Letňany. Letos veletrh nabídne řadu zajímavostí jak v expozicích, tak i v rámci doprovodného programu.


Zúčastněné cestovní kanceláře a agentury představí široké spektrum zahraničních i tuzemských zájezdů zaměřených nejen na klasické pobyty a poznávání, ale i sportovní, lázeňské, wellness a relaxační pobyty. FOR TRAVEL bude letos více orientován i na regionální a individuální turistiku; součástí bude rovněž prezentace sportovního oblečení, obuvi, vybavení pro kempování a doplňků pro turistiku.


dominikanska-republikaTradiční doprovodný Cestovatelský festival, který letos připraví společnost EUROLINES ve spolupráci s Asociací cestovních kanceláří ČR, nabídne mnoho zajímavých projekcí z blízkých i dalekých zemí, ukázky a ochutnávky jídel z různých destinací, exhibici nejvíce sexy tanců světa, atraktivní přednášky i soutěže o ceny.


Představen bude také knižní debut manželů Vackových Přes Altiplano na svatbu, ve kterém se s vámi podělí o zážitky z příprav, průběhu, trasy, ale i ze samotné svatby, o které nevěsta neměla dlouho tušení.
Atmosféra vzdálených krajů na návštěvníky dýchne z výstavy Stanislava Kysilky, který představí fotografie s cyklistickou tématikou z Kuby, Nepálu, Himalájí a amerického ráje horských kol Moabu. Více informací naleznete na For Travel.cz.


parFOR TRAVEL se uskuteční v rámci souboru veletrhů pro rodinu a volný čas FOR FAMILY – souběžně s FOR TRAVEL se budou konat tři další veletrhy. Prvním z nich je FOR KIDS, který představí veškeré potřeby a vybavení pro děti – od novorozeňat přes školáky až po studenty. Tradiční expozice hraček, kočárků a potřeb pro batolata i jejich rodiče jsou rozšířeny o dětský a studentský nábytek, sportovní potřeby a společenské hry pro celou rodinu.


Dalším veletrhem je FOR SENIOR, který má za cíl podpořit kvalitní život starší generace, zlepšit přístup seniorů k informacím a nabídnout jim možnosti ve vzdělávání. Nově soubor veletrhů doplní FOR PETS, veletrh chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Orientuje se na veškerá domácí zvířata – psy, kočky, exotické ptactvo, terarijní zvířata, drobné savce, hlodavce a akvaristiku.


Zdroj: For Travel.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !