Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím

5. 09. 2012 | Cesty domů
135. díl seriálu Cesty domů vysílaný 5.9. 2012 nese název To si nezasloužím. Co se zde stane? Honza jede do Prahy za Ivanou Pánkovou, aby se ujistil o tom, co zatím jenom tuší. To, že je Hamzík z vězení venku, je opravdu Ivanina pomsta. Co se ještě Honza v Praze dozví? Primářem kardiochirurgie se stal nakonec Ríša.

Jak si poradí s Venclem a jeho neustálými provokacemi? A jak zvládne ukočírovat docenta, který Ríšu pořád poučuje? Stav Václava Janáka se zlepšil natolik, že mohl být propuštěn z nemocnice. Vyhráno ale nemá, naopak. Jeho jedinou nadějí je dost kontroverzní operace. Bude s ní Václav souhlasit?

Cesty domů 135. díl – To si nezasloužímCesty domů – 135. díl
To si nezasloužím


Honza je sice na Báru naštvaný, že bere antikoncepci, ale pak uzná, že přestřelil. Omluví se a požádá Báru o ruku. Mezitím ale stále pátrá po souvislostech střelby na Hamzíka. Nedá mu moc práce pochopit, kdo stojí za tím, že Hamzík je vyšetřován na svobodě. Rozjede se proto do Prahy za Ivanou Pánkovou.

Tam se ujistí, že jde opravdu o Ivaninu pomstu, s níž Ivana ještě neskončila. Vysvětlí Honzovi, že tehdejší Hamzíkova střelba na něj může být překvalifikována jako nutná sebeobrana. To ale není jediná šokující informace, kterou se Honza ten den dozví. Co mu naprosto vyrazí dech a rozzuří ho doběla? 

Seriál Cesty domů - 135. díl přinese nečekané zvraty. Vítěz konkurzu na primáře kardiochirurgie se nedohodl s ředitelem na podmínkách, proto ředitel jmenoval druhého nejúspěšnějšího kandidáta na tento post – Ríšu. Rudolf je spokojený, Ríša si ale uvědomuje, že bude těžké obstát a získat si respekt. Především u Vencla s jeho neustálými provokacemi.

Ale taky u Rudolfa, který Ríšu pořád diriguje. Na druhou stranu je Rudolf jediný, kdo dokáže Vencla usadit. Ukáže se totiž, že Rudolf ve zprávě, kterou zpracovával pro ředitele, zatajil některé informace o fungování oddělení. Čím Rudolf Venclovi pohrozí? A jak se Vencl, Ríša a Rudolf domluví?

Stav Václava Janáka se zlepšil natolik, že mohl být propuštěn domů. Ale vyhráno rozhodně nemá. Jeho srdce bude pomalu slábnout, takže lékaři mu nedávají moc času. Jedna možnost by tu však byla. Poněkud kontroverzní operace, kterou mu navrhnou Ríša s Rudolfem.

Václav s ní souhlasí, ale má strach. Není nejvyšší čas uspořádat si všechny odkládané záležitosti? Například dát Filipovi větší pravomoce ve firmě? Filip, jako by to tušil, přijde za Václavem s návrhem projektu, který je nutné co nejrychleji přihlásit. Má to ale jeden háček. Filip v něm počítá s úplatkem, což je pro Václava něco nepřijatelného. Jak se otec a syn nakonec domluví a co Václav udělá? To se dozvíte ve 135. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 5.9. 2012.

Pro Romana je Eva Janáková jako anděl spadlý z nebe. Dvakrát mu zachránila život a zdá se, že je to jediný člověk, který při něm stojí. Navíc byl dlouho bez ženské a připadá si opuštěný. A umí to dát Evě patřičně najevo. Není divu, že se do něj Eva zamiluje a začne s ním trávit víc času, dokonce mu pomáhá i s domácností.

Roman by ale mnohem raději než Evu viděl Báru s Nikolou. Roman není sám, kdo Báru prosí, aby zprostředkovala setkání s jeho dcerou. Obrátí se na ni i Karolínin právník, který sleduje své vlastní cíle. Jak se Bára nakonec pod tímto tlakem rozhodne? Přivede Nikolu za Romanem, nebo mu pomoc definitivně odmítne?

Sledujte 135. díl seriálu Cesty domů
již ve středu 5.9. 2012 ve 20.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím:

Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
Cesty domů 135. díl – To si nezasloužím
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !