Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 151. díl

31. 10. 2012 | Cesty domů
151. díl seriálu Cesty domů nese název Jedeme dál, krásky! Květa se rozhodne dělat volavku a Vejnar s Honzou ji v noci v parku jistí. Mají štěstí, násilník vběhne Květě přímo do náruče. Kdo se z něj vyklube? Helenu propustili z nemocnice. Ačkoliv slíbila, že s Romanem a Nikolou pojede na výlet, nikam se jí nechce.

A Romanovi tečou nervy. Podaří se mu Helenu přesvědčit, aby jela, nebo jeho plán na útěk definitivně ztroskotá? Dáša nesouhlasí s tím, že Anička si začala románek s Ríšou. Navádí Ríšu, ať se s Aničkou rozejde. A ji žádá, ať mu neničí rodinu. Jenže Anička se Dáše vysměje, zdaleka nevytáhla všechny triumfy. Co má ještě za lubem?

Cesty domů – 151. díl:

Cesty domů 151. dílKriminálka ve 151. dílu seriálu Cesty domů řeší případ další přepadené dívky a Květa se rozhodne dělat volavku. Honza s Vejnarem ji budou v noci v parku jistit. Květa ví, že ji hlídají, ale přesto má srdce až v krku. Její oběť nese ovoce, násilník jí vběhne přímo do náruče.

 Jmenuje se Bláha a Honza je odhodlaný z něj přiznání vymlátit. Jak výslech na stanici pokračuje, Vejnar s Květou mají čím dál silnější pocit, že chytili nepravého. Ale Honza se odmítá vzdát své teorie, že mladík je tím, koho hledají. Jenže Bláha nebyl jediný, kdo se v tu dobu v parku pohyboval. Kdo bude mít nakonec pravdu? Vejnar s Květou, nebo Honza?

Helena je ve 151. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 31.10. 2012 propuštěná z nemocnice. Ačkoliv slíbila, že pojede na výlet do hor, a přestože její zdravotní problém nesouvisel s těhotenstvím, opět se jí nikam nechce. A Romanovi začínají téct nervy. Tak pracně přemluvil Karolínu, ať s ním nechá Nikolu odjet.

Tak složitě sehnal falešné pasy a domluvil a zaplatil letadlo, které na ně bude čekat. Nemůže dopustit, aby jeho tajný plán selhal. Navíc když nepojede Helena, nebude moci jet ani Nikola. A Roman tu nechce nechat ani jednu z nich. Podaří se Romanovi Helenu přesvědčit, aby nakonec odjeli?

Zdá se, že Dáša ve 151. dílu Cest domů konečně prohlédla, co je její dcera zač. Slečna, která loví ženaté pány a snubní prstýnky má jako skalpy. Ačkoliv Dáša vždycky stála při Aničce, teď s jejím chováním nesouhlasí. Je jí líto Ríši, který je hodný chlap a navíc má před svatbou. Navádí ho, ať románek s Aničkou ukončí.

Cesty domů 151. dílA svou dceru žádá, ať nechá Ríšu na pokoji a nerozbíjí mu rodinu. Zatímco Anička se jen dobře baví, Ríša si uvědomuje, v jak zoufalé situaci se ocitl. Dokáže se s Aničkou rozejít? Ale Anička zdaleka nevytáhla všechny triumfy. Co má ještě v plánu?

Když Václav zjistí, že Helena se ocitla v nemocnici poté, co se s ní pohádal Filip, dostane vztek. Filipovi nařídí, aby se jí šel omluvit. Nemusí ho nijak zvlášť nutit, Filipovi je líto, co se Heleně stalo. Sice ji nemá rád, ale tohle jí nepřál.

Václavovi pak doma řekne, že se Helena s Hamzíkem zřejmě chystají odjet. Alespoň tak soudí podle sbalených kufrů. Oběma je jasné, že Hamzík chce zmizet před spravedlností. Ale ví to i Helena? Václav váhá – má to oznámit policii? Jak by se zachoval Honza, kdyby se dozvěděl, co má Hamzík v plánu?

Sledujte 151. díl seriálu Cesty domů ve středu 31.10. 2012
  od 20.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 151. díl:

Cesty domů 151. díl
Cesty domů 151. díl
Cesty domů 151. díl
Cesty domů 151. díl
Cesty domů 151. díl
Cesty domů 151. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !