Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 170. díl

11. 03. 2013 | Cesty domů
170. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Den poté. Lída zemřela a Petra trápí silné výčitky. Udělal dobře, když splnil její přání? Neměl ještě týden nebo dva počkat? A má se přiznat Bernátovým, co udělal? Rudolf stesk po Lídě zahání jako všechny ostatní trable ve svém životě – prací. Jde na kliniku postavit se za operační stůl. Jak dopadne operace, kterou vede v silném rozrušení? Dan se ve Valériině domě nečekaně potká s Markem, který mu uštědří lekci – zbije ho a pořeže nožem. Co udělá Valérie, až se to dozví? 

Cesty domů – 170. díl:


Lída zemřela. Valérie je ve 170. dílu seriálu Cesty domů zaskočená. Jak to, že se její stav tak zhoršil? Ještě tu mohla být půl roku, v tom se Valérie nemýlí, na to má už dost zkušeností. Proto by ráda udělala pitvu. Není si totiž jistá, jestli Lída nespáchala sebevraždu. Ta jediná by mohla objasnit Lídin rychlý odchod. Ale rodina něco takového zásadně odmítá. Chtěli, aby Lída žila co nejdéle. Nikdo jí nepomohl, aby umřela. A sebevražda je vyloučená, byli přece každou chvíli s ní. Cesty domů 170. dílBude tento argument Valérii stačit?

Se steskem po Lídě se ve 170. dílu seriálu Cesty domů vysílaném v pondělí 11.3. 2013 každý vyrovnává po svém. Rudolf tak, že jde okamžitě na kliniku postavit se za operační stůl. Ví, že práce ho vždycky dostane ze všech splínů i malérů. Operuje onkologickou pacientku, které hrozí infarkt, Vencl mu u zákroku asistuje. Jenže Rudolf tentokrát neodhadne míru svého rozrušení. Při operaci je poprvé v životě pomalý a nejistý. A je si toho moc dobře vědom. Právě teď by tu potřeboval Lídu, aby se jí svěřil se svým selháním. S kým si nakonec Rudolf popovídá?

Kdyby tak Valérie Černá věděla, kdo urychlil Lídinu smrt. Petr je rád, že Lídě pomohl odejít ze života tak, jak si to přála. Jeho pocity ale prostupují výčitky svědomí. Nedal Lídě lék příliš brzy? Neměl ještě týden nebo dva počkat? Jeho pochybnosti ještě prohloubí Pacina, která je z Lídiny smrti vynervovaná a Petrovi ji vyčte. Petr je na dně, dopadá na něj tíha zodpovědnosti za to, co udělal. Když ho obviňuje Pacina, co by mu teprve řekl Rudolf, kdyby znal pravdu? Má se mu Petr přiznat, co provedl? 

Dan ve 170. dílu seriálu Cesty domů přijal nabídku pracovat s Valérií v její soukromé onkologické ordinaci u ní doma. Když za ní přijde, místo Valérie se nečekaně potká s Markem. A ten využije svou moc, aby Danovi uštědřil lekci. Ošklivě ho zmlátí a dokonce ho pořeže nožem. Dan se drží, ví, že se nesmí bránit, všechno by jen zhoršil. Poprosí pak o pomoc Šimona, který přijede a tržnou ránu mu zašije. Když se Valérie dozví, co se stalo, spěchá za Danem. Omlouvá se za manžela a Dan se Valérii svěří, že se do ní zamiloval. Jak dlouho se Valérie u Dana zdrží?

Sledujte 170. díl seriálu Cesty domů v pondělí 11.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 170. díl:

Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
Cesty domů 170. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !