Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu

12. 09. 2012 | Cesty domů

Primácký seriál Cesty domů oslavil v úterý 11. září v ateliéru v pražských Vysočanech natáčení už 150. dílu. Hodně štěstí a dalších minimálně jednou tolik dílů mu popřáli tvůrci i jeho herecké hvězdy.

Všichni se shodli na tom, jak jim 150 natočených dílů neuvěřitelně uteklo. „Co se mi vybaví, když slyším číslo 150? Věk, kterého bych se chtěl dožít. A co mi seriál dal? Kromě krásné herecké příležitosti třeba setkání s novými a moc příjemnými lidmi. 

 

  Cesty domů - 150. dílNapříklad s nedávno zesnulým panem kameramanem Petrem Polákem, který byl skvělý, a je mi moc líto, že už s námi nebude, nebo s režisérem Jaromírem Polišenským. Byl pro mě dárek ho poznat. Po dlouhých letech se potkávám i s kameramanem Vladimírem Holomkem, ale i se spoustou hereckých kolegů, které jsem neznal. A moc hezky se mi s nimi pracuje. Role, kterou hraju v seriálu už třetí rok, mě nijak nezměnila. Honza Mašek je jenom postava a já jsem já. K policii nepůjdu,“ říkal se smíchem Miroslav Etzler.

 

Kromě Miroslava Etzlera, Pavla Soukupa, který přišel i s dcerou Patricií, jež mu v seriálu Cesty domů hraje dceru, a Kamily Špráchalové, se slavnostní klapky zúčastnili i představitelé celé nové rodiny – Petr Štěpánek, Kateřina Brožová, Miloslav Tichý a Kristýna Janáčková. Nejvíc pozornosti budila asi Kristýna. Natáčí totiž obrazy, v nichž se zotavuje ze zranění, proto byla ve tváři patřičně nalíčená. A protože ten den se v ateliéru pracovalo od šesti hodin od rána a denní dispozice určovaly, že musí vzniknout 14 obrazů, nebyl čas na to, aby se ani kvůli slavnostní klapce a fotografování odlíčila, protože natáčení muselo po přípitku pokračovat dál.

 

„Já jsem tu velmi krátce, takže těžko můžu mluvit o tom, co pro mě číslo 150  znamená. Kdyby se sto padesáti let dožívali lidé ve zdraví, bylo by to pěkné. Vybaví se mi třeba 150. repríza divadelního představení, což je slušný úspěch. Cesty domů - 150 dílCestám domů přeju do dalších 150 dílů, aby byly zajímavé, plné dobrých zvratů, které budou diváky bavit, a aby obstály v konkurenci mnoha dalších seriálů, které se valí z dalších televizních stanic,“ popřála Kateřina Brožová, zatímco v ruce držela kremroli. Než se do ní zakousla, zapózovala s ní fotografům a dodala se smíchem zásadní informaci: „Ano, mám ráda kremrole!“

 

Při této slavnostní klapce se poprvé sešli na place také dva režiséři. Jiří Adamec, jenž stál už u zrodu seriálu, a Jaromír Polišenský, který se s ním v natáčení střídá. „Když číslo 150 vydělíte dvěma, dostanete 75, tolik týdnů se seriál vysílá. A to vůbec není špatné,“ pochvaloval si Jaromír Polišenský.

 

„Seriálu Cesty domů bych popřál, abychom se tu mohli při natáčení ještě minimálně dalších 150 dílů scházet. Protože nás ta práce baví, poznali jsme tu nové lidi, navázali nová přátelství. Doufám, že seriál bude mít čím dál víc fanoušků a že se bude divákům ještě dlouho líbit. Čím déle, tím lépe,“ smál se Jaromír Polišenský.

 

Hanka
ChytráŽena.cz

Zdroj, foto: Prima family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu:

Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
Cesty domů oslavily natáčení 150. dílu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !